Z powodu takiego podejścia do wiary ludzi zachodu, muzułmanie nimi pogardzają, urzynają łby, strzelają, rozgniatają jak pluskwy ciężarówkami i gwałcą ich kobiety i córki (jak choćby gang muzułmańskich pedofili w Anglostanie )
Gratuluję duchowej jedności z Michnikiem, Lisem, Junckerem (czy jak ten pijak się nazywa), Głupim Rysiem czy Joanną Szkapą-Wielgus.
Chyba, że jesteś wrogiem naszego państwa i cywilizacji i robisz sobie podśmiechujki, jak my z muslimów.
Aaa, to wtedy całkiem inna sprawa...
wtedy to wielki penis Ci w oko.
I nie pozdrawiam.
...powinnyśmy wrócić do wartości chrześcijańskich i tak samo zachowywać sie jak arabowie ....
Kurwa... a da się...???
co ty koleś pierdolisz ateizm a spierdolona lewica to co innego.. Co czyli sugerujesz ze powinnyśmy wrócić do wartości chrześcijańskich i tak samo zachowywać sie jak arabowie ?? Jak mnie wkurwiają te religje jebane pasożyty wszędzie będą sie wpierdalać i sugerować ze dzięki nim wszystko mamy i wiele zyskamy
"Wracając do wartości chrześcijańskich będziemy się zachowywać jak arabowie".
xnm
Ten "x" to skrót od "ksiądz"?
Ze słów Twych wnioskuję, że reprezentujesz skrajnie "spierdoloną lewicę".
Jesteś może od Bonieckiego i "Tygodnika Powszechnego"?
już raz mnie zaprosili.co ty koleś pierdolisz ateizm a spierdolona lewica to co innego.. Co czyli sugerujesz ze powinnyśmy wrócić do wartości chrześcijańskich i tak samo zachowywać sie jak arabowie ?? Jak mnie wkurwiają te religje jebane pasożyty wszędzie będą sie wpierdalać i sugerować ze dzięki nim wszystko mamy i wiele zyskamy
Drogi ateuszu, religia jest przede wszystkim dla gupików których to mamy dzisiaj stosunkowo najwięcej, bo bez religii (groźby wiecznego potępienia- piekła) większość debili nie obawiałaby się niczego i miała wygwizdane na jakieś prawa stanowione a anarchia jest oczywistym następstwem braku represji. Bo o ile królewskiego bata nie każdy się obawiał to jednak śmierć i piekło bardziej przemawiały do rozsądku potencjalnym anarchistom.
Dzisiaj niestety miękka groźba w postaci smażenia sie w piekle nie wystarcza aby odstraszyć ateuszy i innych wywrotowców (genderowcy, sodomici), ale śmierć wciąż jest na topie, zatem na was drodzy ekstremiści zadziała tylko totalitarny bat, Amen.