📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
59 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:47
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Czarny się tak oburzył, że zaraz okradnie kfc i będzie strzelać pow pow pow pow
Sami sobie pracowali na taką łatkę przez długie lata i wielce zdziwieni
No wspaniałe.
Chicken now mnie zniszczył
Co byście się za wcześnie się nad kawałkiem nie spuszczali, autor to żydek. W USA trwa moralna wojna między czarnymi i żydami. Jedni i drudzy mają o sobie prawo mówić wszystko i uważać się za większe ofiary białych chrześcijan. Jako że i u nas jest problem z panoszeniem się, i to bynajmniej nie nygusów, zacznę chyba popierać te protesty ...bo coś mi się zaczyna zdawać że to może być koszerna robota ...tym bardziej że antifa, to jest szabesgojowa bojówki gra tam na skrzypeczkach
I racja. Murzyn moze powiedziec wszytko
@ janlew - Pisowski karaczanie wszędzie widzisz spisek żydów, czarnuchów, komuchów itp ogarnij się chłopie i weź coś na ten pusty łeb bo chyba dzisiaj nie zjadłeś psychotropków.
Deadlyo napisał/a:
Podobne
Albo ten, podobno oryginał
Oryginał jest od Rucka Rucka Ali -> youtube.com/user/itsRucka
Ma wiele podobnych kawałków, ale często są zdejmowane z YouTube..
Jasny chuj od miesięcy tak głośno się nie zaśmiałem, łap zasłużone piwo
nowynick napisał/a:
odkopujecie to za każdym razem kiedy jest moda na pokrzywdzonych czarnuchów, tym razem z reakcją jakiegoś czarnucha dla odmiany. Tylko czego on się kurwa dziwi, że tak o nich myślimy?
Tak
rucka to jest totalny kozak i wielkie piwo dla niego
Jechać z tym gównem !!!
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów