18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 59 minut temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 12:47

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
hdposter 2020-06-05, 18:48 1
Czarny się tak oburzył, że zaraz okradnie kfc i będzie strzelać pow pow pow pow
Zgłoś
Sawo 2020-06-05, 19:32 1
Sami sobie pracowali na taką łatkę przez długie lata i wielce zdziwieni
Zgłoś
v................0 2020-06-05, 21:03 1
No wspaniałe.
Zgłoś
freaky 2020-06-05, 21:07
Autów tekstu jest Izraelczykiem. No ale co wolno wojewodzie...
Zgłoś
DarkSlayer 2020-06-05, 21:34 1
Chicken now mnie zniszczył
Zgłoś
janlew 2020-06-05, 21:47 1
Co byście się za wcześnie się nad kawałkiem nie spuszczali, autor to żydek. W USA trwa moralna wojna między czarnymi i żydami. Jedni i drudzy mają o sobie prawo mówić wszystko i uważać się za większe ofiary białych chrześcijan. Jako że i u nas jest problem z panoszeniem się, i to bynajmniej nie nygusów, zacznę chyba popierać te protesty ...bo coś mi się zaczyna zdawać że to może być koszerna robota ...tym bardziej że antifa, to jest szabesgojowa bojówki gra tam na skrzypeczkach
Zgłoś
Spasiba666 2020-06-05, 21:54
I racja. Murzyn moze powiedziec wszytko
Zgłoś
support3 2020-06-05, 22:09 2
@ janlew - Pisowski karaczanie wszędzie widzisz spisek żydów, czarnuchów, komuchów itp ogarnij się chłopie i weź coś na ten pusty łeb bo chyba dzisiaj nie zjadłeś psychotropków.
Zgłoś
sebolcio 2020-06-05, 22:49
Deadlyo napisał/a:

Podobne
Albo ten, podobno oryginał

Oryginał jest od Rucka Rucka Ali -> youtube.com/user/itsRucka

Ma wiele podobnych kawałków, ale często są zdejmowane z YouTube..
Zgłoś
Jestem_na_nie 2020-06-05, 23:20 1
Jasny chuj od miesięcy tak głośno się nie zaśmiałem, łap zasłużone piwo
Zgłoś
qwe1994 2020-06-05, 23:23 2
nowynick napisał/a:

odkopujecie to za każdym razem kiedy jest moda na pokrzywdzonych czarnuchów, tym razem z reakcją jakiegoś czarnucha dla odmiany. Tylko czego on się kurwa dziwi, że tak o nich myślimy?

Tak
Zgłoś
jestemnikim 2020-06-06, 2:22
rucka to jest totalny kozak i wielkie piwo dla niego
Zgłoś
Morzik 2020-06-06, 7:14
Dawno się tak nie pośmiałem.
Zgłoś
puscifier 2020-06-06, 8:23
Dawno się tak nie uśmiałem
Zgłoś
cormax19000 2020-06-06, 9:13
Jechać z tym gównem !!!
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem