📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
60 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
29 minut temu
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Dindu wywoła kolejne zamieszki po tej piosence
odkopujecie to za każdym razem kiedy jest moda na pokrzywdzonych czarnuchów, tym razem z reakcją jakiegoś czarnucha dla odmiany. Tylko czego on się kurwa dziwi, że tak o nich myślimy?
Quassar napisał/a:
daj link do źródła...
youtube.com/watch?v= JGNwEvhNsjk <nie wstawi jako wideo bo ktoś już gdzieś dał> Ogólnie to jest kurwa genialne.
Mom and Death napisał/a:
JGNwEvhNsjk <nie wstawi jako wideo bo ktoś już gdzieś dał> Ogólnie to jest kurwa genialne.
Dz za linka właśnie wszedłem sobie na wikipedie jak zwykle niedocenione źródło wiedzy opisuje bardzo ładnie tą patologie niestety linku niemoge wkleić bo sadol nie pozwala... bez sensu
wpisz na wiki w wyszukiwarce Black Lives Matter i zwróć uwage na dział Counter-slogans and movements oraz Criticism of "Black Lives Matter"
Mom and Death napisał/a:
JGNwEvhNsjk <nie wstawi jako wideo bo ktoś już gdzieś dał> Ogólnie to jest kurwa genialne.
Kurwa nawet pomimo autotuna piwo leci
Przecież to KSI, jego cały kanał polega na pozorowaniu bycia zdziwionym lub wkurzonym (ewentualnie obie te czynności jednocześnie).
kurwa złoto
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów