📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
motor sam jedzie równiej niż z zakałą
Nie mogę tego pojąć, co im to daje?
Nie lepiej porządnie zaruchać albo ojebać dobrego whiskacza?
Rozumiem, adrenalina, ale takim kosztem?
Nie lepiej porządnie zaruchać albo ojebać dobrego whiskacza?
Rozumiem, adrenalina, ale takim kosztem?
Kutasiarz jeszcze koszulke podwinal na plecach, zeby przypadkiem zadne miejsce na ciele sie nierowno nie przytarło o asfalt.
T-shirt, krótkie spodenki, sportowe laczki, na chuj mu ten kask?
skaza_krwotoczna napisał/a:
Byłem kiedyś w społeczności tych zjebów motopedałów, na szczęście w porę się ogarnąłem. Z autopsji powiem że to banda imbecyli, jak ja kurwa ich nienawidzę!
Od kiedy motocykliści to "społeczność" i jakaś jednorodna grupa? Imbecyle to niewielka grupa zapierdalaczy na szlifierkach, a dla ogromnej większości motocykl to hobby jak każde inne i sobie na nich po prostu jeżdżą nie zwracając zbytnio na siebie uwagi. Mi się wydaje, że trafiłeś do jakiegoś klubu Błękitna Ostryga i dlatego do tej pory Cię dupsko boli.
Nemrod90 napisał/a:
Imbecyle to niewielka grupa zapierdalaczy na szlifierkach
Śmiem się nie zgodzić. Tam gdzie mieszkam, na +/- 10 motocykistów, z 4 ma ścigacze i każdy z nich ma kompletnie wyjebane na przepisy.
Dodatkowo co roku obok mojej działki przejeżdża zgraja motocip na zlot, więc wiem dokładnie kto zapierdala na jakich typach motocykli. Praktycznie każdy zjeb na ścigaczu grubo przekracza dozwoloną prędkość w zabudowanym.
Od kiedy motocykliści to "społeczność" i jakaś jednorodna grupa? Imbecyle to niewielka grupa zapierdalaczy na szlifierkach, a dla ogromnej większości motocykl to hobby jak każde inne i sobie na nich po prostu jeżdżą nie zwracając zbytnio na siebie uwagi. Mi się wydaje, że trafiłeś do jakiegoś klubu Błękitna Ostryga i dlatego do tej pory Cię dupsko boli.
No coś podobnego. Jakoś BARDZO RZADKO można spotkać normalnego motocyklistę na drodze. Albo kozaczy, albo jedzie 3x dozwolona prędkość. Niedawno jechał taki buc za mną i nie mógł chyba wytrzymać jazdy 90 km/godz. Jechał slalomem, żebym go czasem nie przegapił i chyba powinienem spierdalać do rowu, bo Książe jedzie na pierdziku. Mam głęboką nadzieję, na samoeliminację tych debili. Ponieważ lubię drzewa, to wolę żeby eliminowali się na ciężarówkach, przepustach betonowych czy podporach. No i trzeba pamiętać o tej grupie chujów, którym wydaje się ze jazda po lesie jest im dozwolona.
T-shirt, krótkie spodenki, sportowe laczki, na chuj mu ten kask?
Zeby nie dostac mandatu. Bo to jedyna obowiazkowa czesc ubioru motocyklisty.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów