Profesjonalista w koszuli...
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 15:58
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
Motocykl mądrzejszy od właściciela, od razu zjechał na bok.
już raz mnie zaprosili.Cytat:
o patrzcie, dostał uczulenia na asfalt.
Zgłaszam to do prokuratury jako jawny rasizm!
źle ustawiona zbieżność w motocyklu... ściąga go na prawo...
BigCohones napisał/a:
źle ustawiona zbieżność w motocyklu... ściąga go na prawo...
zbieżność w motocyklu? Zbieżność z czym? Może chodzi ci o jednośladowość albo geometrię? Równie dobrze winę za skręcanie może ponosić krzywa rama, albo jakaś nierówność terenu, której nie możemy z takiego ujęcia zobaczyć.
Zawsze najlepsze w tych filmach jest to, że zamiast zatrzymać się i pomóc ziomkowi to lecą za motorem żeby tylko sie nie rozjebal kolezka do piachu, no ale pozostalosciami po motorze zawsze moga sie podzielic
Camelk napisał/a:
zbieżność w motocyklu? Zbieżność z czym? Może chodzi ci o jednośladowość albo geometrię? Równie dobrze winę za skręcanie może ponosić krzywa rama, albo jakaś nierówność terenu, której nie możemy z takiego ujęcia zobaczyć.
kurwa... blagam hahahahahahhaahah gosciu Ty tak serio?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów