Myślicie, że tylko na motocyklu można zrobić wheelie?
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 18:42
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
🔥
Dwa cwaniaki
- teraz popularne
🔥
Friendly fire (dzik na strzelnicy)
- teraz popularne
🔥
Ucieczka z pokoju przesłuchań
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Jak rama waży 200kg. Silnik ma 178 000 koni to nic dziwnego że z 200kg ramy robi się latawiec.
ALTON... Ja mam 1 konia, zjadam 50 gram ramy i nie latam...
Dlaxo napisał/a:
ALTON... Ja mam 1 konia, zjadam 50 gram ramy i nie latam...
spożyłeś nie ten gram substancji
kokosiqqq napisał/a:
Tak, wlasnie tak myslimy... co ty masz nas za idiotow? Moze wrzuce film jak koles robi "wheelie" na wrotkach?
Też mi coś tutaj jest chyba najsławniejszy samochód zbudowany do jazdy na 2 kółkach.
wn.com/Hurst_HEMI_under_glass (dałem linka bo tam jest pare filmików i zdjęć.)
Wystarczy odpowiedni zbudować samochód i już nie potrzeba monstrualnych mocy
wn.com/Hurst_HEMI_under_glass (dałem linka bo tam jest pare filmików i zdjęć.)
Wystarczy odpowiedni zbudować samochód i już nie potrzeba monstrualnych mocy
Cytat:
już na rowerze trudniej zrobić, bo w samochodzie/motocyklu tylko wciskasz gaz w opór i samo idzie jak dobrze kontrolujesz przepustnice, a w rowerze musisz tak szybko zapierdalać nogami, że to żal...
oj już nie płaczcie :*
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów