📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:56
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
po co pisać : Ten pedał w czapeczce, za dużej bluzce i spodniach w panterkę tylko zepsuł im występ. wystarczy samo: pedał, i wiadomo dno
Przecież ten cwel w czapce fałszuje na tej trąbce.
ta ciota w rajtuzach nawet nie umie grać więc po chuj ono tam grało
Ten w czapeczce to autor tej piosenki..
Nie, no kurwa, autor swojego kawalka, ktory nawet nie daje rady go zagrac
- Nigdy cię nie zdradzę.
- Weź do buzi, powiem ci jak będę kończył ...
Sam gram na trąbce i naliczyłem 8 nieczystych dźwięków. Wiadomo, grają na żywo, ale ten gościu z puzonem gra czysto. Z dęciakami to tak kurwa jest, że się nie da zamaskować błędów. Albo jest dobrze, albo źle. Jedyne co możesz zrobić, to nie przejmować się i grać dalej. Przeciętny człowiek może błędu nie wyłapać. Ta "gwiazda" gra na poziomie ucznia 2 roku szkoły muzycznej.
kto to timmy trumpet?
Ktoś pisał ostatnio, że dobre bez pedała na końcu
sadistic.pl/when-mom-isnt-home-with-timmy-trumpet-vt335945.htm
Jak za harde to na mocne
sadistic.pl/when-mom-isnt-home-with-timmy-trumpet-vt335945.htm
Jak za harde to na mocne
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów