📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ten pedał w czapeczce, za dużej bluzce i spodniach w panterkę tylko zepsuł im występ.
to teraz czekam na film z powrotu żony do domu
- myślę, że ich kuchenna kariera wówczas dobiegnie końca
- myślę, że ich kuchenna kariera wówczas dobiegnie końca
pedał nie pedał, teraz to już nic nie wiadomo osobiście nic do pedałów nie mam byle nie mieli różowych włosów i innych badziewi, teraz podejdź pod jakąś szkołę i na 20 uczniów jak znajdziesz jednego kolesia bez rurek i włosów takich mm no wiecie żelik i takie tam to będzie cud
BongMan napisał/a:
Ee, mój kumpel lepiej to zrobił
Bart, jak to czytasz to pozdrawiam
Zamiast trąbki były bębenki z korpusów krabów?
z początku myślałem ,że to Neymar
karinawaw napisał/a:
Ten pedał w czapeczce, za dużej bluzce i spodniach w panterkę tylko zepsuł im występ.
toz to kurwa sam timy trumpet
Gdy mamy nie ma w domu, to tatus rucha dzieci
Tylko ja czekałem aż młody rozjebie szybę w piekarniku ??
Coś czuję, że mały będzie LEGENDARNYM odźwiernym
karinawaw napisał/a:
Tak będąc szczerym, może i wygląda jak pizda, ale to on jest autorem piosenki Timmy Trumpet
(edit) autorem to za dużo powiedziane, wykonawcą dla, którego piosenka została napisana.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów