📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
32 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
Nawet taki zwykły Matt woli pojechać do Namibii czy innego biednego kraju, ryzykować zarażenie malarią niż przyjechać do Polski.
Wolał bym Matt'a w Polsce niż to całe Euro.
Wolał bym Matt'a w Polsce niż to całe Euro.
irish napisał/a:
syria, haiti, afganistan, a do Polski nie przyjechał, pewnie się bał
w Polsce był w pierwszej części swojego tańcowania
P@N K@C napisał/a:
człowiek, który tańczył wszędzie ponownie w akcji
Huja wszędzie, nie był u mnie
Jak on to robi, że w tak wielu miejscach na świecie organizuje tylu ludzi do tańca ?
Chyba ma mega pozytywne życie
Chyba ma mega pozytywne życie
@up albo chuja...
W Manchesterze zatańczyli "do it like in Poznan" nauczyli się tego od kibiców Lecha podczas meczu w Lidze Europy - Man City - Lech
Poprawił choreografię filmik jest bardziej zróżnicowany, ale moim zdaniem przez to dużo traci i nie ma już takiego klimatu jak za pierwszym razem. No i muzyka słabsza.
Też bym chciał zapierdalać od jednego państwa do drugiego i z każdym tańczyć, a nie kurwa gnić tutaj
@slannesh - gówno się robi. Zajrzyj do historii tej strony, ktoś kiedyś udowadniał. Tutaj zawsze były takie filmiki. Chcesz harda? To sobie na niego wejdź. Jak się nie podoba, to nie oglądaj.
Dużo jeszcze takich idiotów z takimi kretyńskimi pytaniami będzie?
EDIT: @slannesh oraz @Heichahi chcecie coś sadystycznego? To kurwa to wrzućcie. Bo póki co więcej narzekacie niż cokolwiek dajecie. Klasycznie jak na zburaczałego polaka przystało..
Dużo jeszcze takich idiotów z takimi kretyńskimi pytaniami będzie?
EDIT: @slannesh oraz @Heichahi chcecie coś sadystycznego? To kurwa to wrzućcie. Bo póki co więcej narzekacie niż cokolwiek dajecie. Klasycznie jak na zburaczałego polaka przystało..
Cytat:
slannesh
Piwa: 34/1090
kurwa, znawca się znalazł
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów