18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Soft (5) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 32 minuty temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 16:26
irish 2012-06-21, 18:29
syria, haiti, afganistan, a do Polski nie przyjechał, pewnie się bał
Zgłoś
X................8 2012-06-21, 18:50 2
Nawet taki zwykły Matt woli pojechać do Namibii czy innego biednego kraju, ryzykować zarażenie malarią niż przyjechać do Polski.

Wolał bym Matt'a w Polsce niż to całe Euro.
Zgłoś
marna 2012-06-21, 19:07 8
irish napisał/a:

syria, haiti, afganistan, a do Polski nie przyjechał, pewnie się bał

w Polsce był w pierwszej części swojego tańcowania

-Gdybyś kochał się z kimś po raz absolutnie ostatni... Jak by było?
-Niesamowicie smutno.
-Też tak sądzę.
-Zasmuć mnie..
Zgłoś
Mar0 2012-06-21, 19:25
P@N K@C napisał/a:

człowiek, który tańczył wszędzie ponownie w akcji

Huja wszędzie, nie był u mnie
Zgłoś
Apollon 2012-06-21, 21:09 1
Genialna sprawa! Ogromny szacun z mojej strony!
Zgłoś
DavidAG 2012-06-22, 22:10
Jak on to robi, że w tak wielu miejscach na świecie organizuje tylu ludzi do tańca ?
Chyba ma mega pozytywne życie
Zgłoś
damian12091988 2012-06-23, 1:09
@up albo chuja...
Zgłoś
sebeek21 2012-06-23, 19:23 1
W Manchesterze zatańczyli "do it like in Poznan" nauczyli się tego od kibiców Lecha podczas meczu w Lidze Europy - Man City - Lech
Zgłoś
a................0 2012-06-23, 19:27
Poprawił choreografię filmik jest bardziej zróżnicowany, ale moim zdaniem przez to dużo traci i nie ma już takiego klimatu jak za pierwszym razem. No i muzyka słabsza.
Zgłoś
itemeczek 2012-06-23, 19:30
Też bym chciał zapierdalać od jednego państwa do drugiego i z każdym tańczyć, a nie kurwa gnić tutaj
Zgłoś
Heichahi 2012-06-23, 19:30 1
Gdzie jest sadyzm ja się pytam?
Zgłoś
slannesh 2012-06-23, 19:33
Co to robi na SADISTICu ?!
Zgłoś
Nabs 2012-06-23, 19:36 4
@slannesh - gówno się robi. Zajrzyj do historii tej strony, ktoś kiedyś udowadniał. Tutaj zawsze były takie filmiki. Chcesz harda? To sobie na niego wejdź. Jak się nie podoba, to nie oglądaj.

Dużo jeszcze takich idiotów z takimi kretyńskimi pytaniami będzie?

EDIT: @slannesh oraz @Heichahi chcecie coś sadystycznego? To kurwa to wrzućcie. Bo póki co więcej narzekacie niż cokolwiek dajecie. Klasycznie jak na zburaczałego polaka przystało..
Zgłoś
P................C 2012-06-23, 19:39 4
Cytat:

slannesh

Piwa: 34/1090

kurwa, znawca się znalazł
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów