Nadziało by się taką..
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Czym ten murzyn sobie na to zasłużył? :< Masz gdzieś link do całości?
Schaboszczaki dupą może ubijać w kuchni huehuehuehuehue ;3
Dupa wypasiona a w głowie pustka
Wymyśłono coś co ma służyć zaprezentowaniu sprawności pośladkowej bez wnikania pomiędzy nie, który to sposób stał się elementem densowania - kręć dupą suko, kręć
Przez ten fajny tyłek , mam całą klawiaturę od śliny bo miałem mordę otwartą z wrażenia ...
moja tak nie umie
moja tak nie umie
kurwa nie rozumiem ? niektorzy jaraja sie takim podskakujacym miesem jak nowak zegarkami. Wszystko sie wzielo i w 99.9% prezentowane jest przez wielkodupne czarne suki. Prawdziwa zajebista dupcie mozna zobaczyc w POLSCE co 5 minut a najlepiej na meczu siatkowki zenskiej
Niby fajna, ale zwykła dziwka
Laska niby ładna, ale jak zobaczyłem co robi z murzynem to mi się rzygać chce.
Panowie, mamy zdrajcę.
Panowie, mamy zdrajcę.
Fajna dupa, fajna
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów