18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (2) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 23:56
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-11-10, 18:32
🔥 Problem z drabiną - teraz popularne
_................_ 2011-11-01, 16:25 8
@up ma swoje poglądy? Ja pierdole a 2 wojna to co? To nie są poglądy, to jest wrodzony lub nabyty debilizm. Nazizm to nie poglądy to choroba. Przecież nikt by nie chciał powrotu czasów 2 wojny światowej. Nawet perspektywa zalania przez syjonistów, arabów i chuj wie jeszcze czego, jaką głoszą niektórzy, nie jest tak zła jak powtórka z 2 wojny światowej. Co kurwa, mają wrócić obozy śmierci? Piece Auschwitz znowu mają zacząć palić ludzi, a jacyś debile którzy nie umieli sobie poradzić w życiu (winią za to żydów i chuj wie jeszcze kogo) znów mają siłą i pierdoleniem populizmów przejąć władzę?
Ja pierdole, co za czasy, żebym w Polsce nie mógł się pośmiać z jakiegoś pajaca z nazistowskimi tatuażami. Jak chce to niech sobie tam ćwiczy to mma, pewnie i tak bez problemu by mi dopierdolił. A że te tatuaże mnie wkurwiają, to chyba mogę to wyrazić, chyba normalne jest dla kogoś kto jest urodził się w Polsce, że uważa nazizm za jedno z najgorszych gówien.
Zgłoś
Prometheus_Coprophagus 2011-11-01, 16:42 3
kudlaty1125, podejrzanie często się z Tobą zgadzam ostatnimi czasy.

Najśmieszniejsze jest podejście ludzi a'la laskovik - jeśli nie masturbujesz się przy Adolfie, z pewnością jesteś za multikulturowym zalewem zmasowanej homoseksualnej żydolewicy, która chce wymazać geny białego człowieka z kuli ziemskiej. Tylko dwie strony - nasza i ta druga. Jak za Stalina - albo nasz (czyt. czerwony), albo zapluty karzeł reakcji.
Bolesne jest to, że często osoby o takim podejściu próbują maskować swoją chorą pseudoideologię mylnymi nazwami typu patriotyzm (który to patriotyzm nic z tym gównem nie ma wspólnego - jeśli jestem patriotą i kocham swój kraj, to znam jego historię i ze względu na nią nie chcę w mojej ojczyźnie takich baranów), nacjonalizm (nijak mający się do internacjonalistycznego wymiaru białej supremacji i walki o białą Europę - swoją drogą, Stalin też mówił o Europie bez granic), czy też polska myśl narodowa dwudziestolecia międzywojennego (której, jak się okazuje, wspomniane ćwierćmózgi w ogóle nie znają - Mosdorf, jeden z głównych ideologów ruchu narodowo-radykalnego, podczas wojny pomagał obywatelom wyznania mojżeszowego; Piasecki, twórca Falangi, po wojnie czule i intensywnie współpracował z MBP - przykłady można mnożyć dalej, tylko nie widzę w tym sensu - barany i tak nie potrafią czytać).
Chuj im na grób.

Post mortem per rectum
Zgłoś
Earth 2011-11-01, 17:09 1
Mnie najbardziej śmieszą komentarze pseudo sadystów.
Zgłoś
PyskatySkurwiel 2011-11-01, 17:26
@kudlaty jasna sprawa, że masz prawo sie śmiać z niego i jego tatuaży, ale on również ma prawo wyrazić swoje zdanie i poglądy, bo wbrew temu co napisałeś to nie choroba. Ja również mam prawo napisać co myślę jak i nie zgadzać sie z Twoim zdaniem i vice versa oczywiście. Nie jestem noenazistą, ani rasistą, a z powrotem czasów IIwś to chyba troche przesadziłeś
Zgłoś
xyz893 2011-11-01, 17:28 2
Jak by ktoś znał chociaż odrobine historii to wiedział by ile finowie zawdzięczają nazistom. Gdyby nie pomoc nazistów to czerwona sowiecka hołota zajęła by cały kraj tysiąca jezior.
A co do czarnoskórych - oni samodzielnie bez niczyjej pomocy swoim rozwojem w wieku XX dorównali rasie białej z czasów prehistorycznych, nawet nie starożytnych ponieważ wtedy już biali wymyślili pismo, udomawiali zwierzęta, uprawiali ziemię pod rolę i budowali ogromne cywilizacje, a czarni do dnia dzisiejszego gdyby nie ingerencja białych siedzieli by na palmach.
Murzyn z Afryki wyjdzie, ale Afryka z murzyna nigdy!
Zgłoś
j................3 2011-11-01, 17:31
chuj z waszymi teoriami
po prostu był lepszy
Zgłoś
xyz893 2011-11-01, 17:31
nacjonalista.pl/2010/07/09/dr-dariusz-ratajczak-wywiad-z-zolnierzem-waffen-ss/
Zgłoś
rrdzony 2011-11-01, 17:34 5
laskovik napisał/a:

tak tak przyklaskujcie czarnuchom i islamistom to bedziemy sie gibac jak pierdolone rezusy na dywaniku kilka razy dziennie przy ryczeniu masturbującego sie do głosnika jakiesgos brudasa z brodą... :/

nie jestem rasistą, nie obchodzi mnie, że murzyn wygrał.
chodzi o to, że ten zjeb, rasista, (podobno były) nazista, mający tatuaże Blood&Honour dostał wjeby od człowieka, którego uważa za niższą rasę
Zgłoś
1488 2011-11-01, 17:37 1
co mają powiedziec obrońcy zwierząt jak ich mamy i sostry prowadzają sie za arabami i murzynami a w ich żyłach płynie skundlona krew.
Zgłoś
Prometheus_Coprophagus 2011-11-01, 17:55
xyz893, sugerujesz, że pismo powstało w czasach przedhistorycznych? Ciekawe, zwłaszcza w kontekście definicji historii (jako nauki).
Kolejny dowód na to, że rasizm nie idzie w parze z posiadaniem mózgu.

Post mortem per rectum
Zgłoś
rrdzony 2011-11-01, 19:04
1488 napisał/a:

co mają powiedziec obrońcy zwierząt jak ich mamy i sostry prowadzają sie za arabami i murzynami a w ich żyłach płynie skundlona krew.

nie jestem dobry z historii, przypomnij mi co tak ważnego wydarzyło się w 1488 roku, że poświęciłeś tej dacie swój nick na tym portalu?
Zgłoś
xyz893 2011-11-01, 19:40
Prometeus Coprophagus niech mamusia czyta tobie uważniej posty na sadisticu bo wychodzą z tego nieporozumienia
Zgłoś
Sythriel 2011-11-02, 7:18
Ja mam pomysł. Rzućmy sobie na ryj atomówki i przestańmy się martwić która ze stron jest właściwa. Allah akbar.

Swoją drogą rozpierdala mnie to, że pod takimi ... mało ważnymi postami rodzą się takie epickie dysputy
Zgłoś
z................m 2011-11-02, 7:57
Prometeus Coprophagus napisał/a:

xyz893, sugerujesz, że pismo powstało w czasach przedhistorycznych? Ciekawe, zwłaszcza w kontekście definicji historii (jako nauki).
Kolejny dowód na to, że rasizm nie idzie w parze z posiadaniem mózgu.

Jeśli sądzisz, że wyklepanie na pamięć parudziesięciu definicji czyni Cię osobą rozumną, czy jak to określiłeś, posiadającą mózg, to pewnie, ku wielkiej uciesze przewracającego się w grobie Kopernika, nazywasz siebie "humanistą".
Zgłoś
Phallucifer 2011-11-02, 15:11
@up
gdzie on tak napisal? dobrze twierdzi, ze pismo pochodzi z czasow przed ukonstytuowaniem nauki zwanej dzisiaj Historia.

Chciałbym rozeznać się w sobie, póki nie będzie za późno.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów