📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:56
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
🔥
Problem z drabiną
- teraz popularne
Pierwszy i ostatni raz tłumaczę baranom z odbytem pana z Goatse zamiast mózgu - powstanie i rozwój źródeł piśmiennych (a każde pismo może być traktowane jako źródło historyczne) wyznacza cenzus etapu zwanego okresem historycznym. Relikty kultury materialnej z czasów przedpiśmiennych zalicza się do prehistorii. Odsyłam do prac metodologów - Topolski, Ankersmit, to nie boli.
zrob_sobie_dobrze_sam, nie stwierdziłem ani razu, że istota rozumna to taka, która posiada mózg. Nie uzależniam też tego od znajomości definicji. Bynajmniej nie określam samego siebie mianem humanisty. Strzelaj dalej wyssanymi z dowolnych otworów ciała pomysłami - dam znać, jeśli chociaż raz zgadniesz.
Pozdrawiam.
zrob_sobie_dobrze_sam, nie stwierdziłem ani razu, że istota rozumna to taka, która posiada mózg. Nie uzależniam też tego od znajomości definicji. Bynajmniej nie określam samego siebie mianem humanisty. Strzelaj dalej wyssanymi z dowolnych otworów ciała pomysłami - dam znać, jeśli chociaż raz zgadniesz.
Pozdrawiam.
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów