Niektóre mogły już być
Niektóre mogły już być
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Murzynów powinno się uprawiać na organy i jako siłę roboczą.
Chciałbyś przeszczep murzyńskiej pały, co?
Ale jego brązowi przyjaciele widząc pojedynek sami mnie przepraszali za kolegę
Pała to pała tyle w temacie
I co! Południe nie miało racji?
Ale banda demokratów dała przywileje i teraz zbierają to co zasiali. Lewackie ścierwo, jedyne co szerzy to przemoc i anarchia.
A w sumie to dobrze tym jebanym terrorystom, którzy zawsze walczą o "demokrację".
"Wielka cywilizacja nie zostaje podbita z zewnątrz, zanim nie zostanie zniszczona od środka"
tylko że ta twoja wielka cywilizacja niewoliła i tworzyła piekło na ziemi każdemu kogo podbiła bo miał inny kolor skóry i z resztą swoim też to robili i robią, tak jak i każda inna rasa, widocznie taka ludzka natura nie usprawiedliwiam BLMów itp. sram na każdego zjeba któremu się wydaje że jak ma jakieś "przywileje" to będzie z nich korzystał w wyżej wymieniony sposób
Ale banda demokratów dała przywileje i teraz zbierają to co zasiali. Lewackie ścierwo, jedyne co szerzy to przemoc i anarchia.
A w sumie to dobrze tym jebanym terrorystom, którzy zawsze walczą o "demokrację".
"Wielka cywilizacja nie zostaje podbita z zewnątrz, zanim nie zostanie zniszczona od środka"
A ja mam to w dupie.
Akurat Republikanie byli za obaleniem niewolnictwa, poza tym to jest nowa generacja nigerów, raptem 30 lat temu nie było takich incydentów, poza gettami oczywiście.
Ośrodek Monitorowania Zachowań Rasistowskich und Ksenofobicznych ma inne zdanie na ten temat.
Poza tym:
Spokojne czasy tworzą słabych ludzi.
Słabi tworzą niespokojne czasy.
Niespokojne czasy tworzą twardych ludzi.
Twardzi tworzą spokojne czasy.
I tak się kurwa kręci.
Dlatego zawsze trzeba tworzyć twardych ludzi, a nie jebane różowe pedalskie lewactwo!
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów