Niektóre mogły już być
Niektóre mogły już być
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ale banda demokratów dała przywileje i teraz zbierają to co zasiali. Lewackie ścierwo, jedyne co szerzy to przemoc i anarchia.
A w sumie to dobrze tym jebanym terrorystom, którzy zawsze walczą o "demokrację".
"Wielka cywilizacja nie zostaje podbita z zewnątrz, zanim nie zostanie zniszczona od środka"
Każdy obywatel powinien mieć własnego, zachipowanego, wysterylizowanego afrykanina kupionego z hodowli.
Ale też nie z wolnego wybiegu Django nie zajebał ani jednego białego dopóki żył szczęśliwy w łańcuchach. Bez nich czują się oszukani i tracą tożsamość
I co! Południe nie miało racji?
Ale banda demokratów dała przywileje i teraz zbierają to co zasiali. Lewackie ścierwo, jedyne co szerzy to przemoc i anarchia.
A w sumie to dobrze tym jebanym terrorystom, którzy zawsze walczą o "demokrację".
"Wielka cywilizacja nie zostaje podbita z zewnątrz, zanim nie zostanie zniszczona od środka"
ta bo północ to walczyła o prawa czarnuchów jedynie Ładnie to wygląda w podręcznikach historii dla dzieci. Po pierwsze to była wojna z powodu ceł pomiędzy stanami, po drugie prawie 60 % pkb USA pochodziło z plantacji bawełny itp upraw na południu, a samo Południe chciało się odseparować od Północy jako osobny kraj. To tak jakby zajebiście bogata Bawaria czy Katalonia próbowały stworzyć niezależny byt, ta ostatnia zresztą próbowała i prawie doszło do wojny domowej w Hiszpani - zwyciężca za 50 lat pierdoliłby że to była wojna o prawa dla lpg + czy inny dyrdymał
a co do filmu to wkurwił mnie niemal na równi z "seaspiracy", więc bardzo...
ta bo północ to walczyła o prawa czarnuchów jedynie Ładnie to wygląda w podręcznikach historii dla dzieci. Po pierwsze to była wojna z powodu ceł pomiędzy stanami, po drugie prawie 60 % pkb USA pochodziło z plantacji bawełny itp upraw na południu, a samo Południe chciało się odseparować od Północy jako osobny kraj. To tak jakby zajebiście bogata Bawaria czy Katalonia próbowały stworzyć niezależny byt, ta ostatnia zresztą próbowała i prawie doszło do wojny domowej w Hiszpani - zwyciężca za 50 lat pierdoliłby że to była wojna o prawa dla lpg + czy inny dyrdymał
a co do filmu to wkurwił mnie niemal na równi z "seaspiracy", więc bardzo...
Całe tło historyczne wojny secesyjnej jest tematem na portal historyczny, a nie ten o zabarwieniu humorystycznym. Jednakże, po części masz rację, ale wielu historyków uważa, że to właśnie różnice społeczne pomiędzy południem, a północą były punktem zapalnym do otwartego konfliktu, bo dla południa kwestią bezpieczeństwa ekonomicznego było utrzymanie za wszelką cenę niewolnictwa w jak największym obszarze Konfederacji.
Ja pewne rzeczy upraszczam, ze względu na fakt, iż nikomu nie będzie się chciało tego czytać, ani tym bardziej mi pisać.