📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
58 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Georges Méliès 2.0
BTW. Jak kogoś bawią filmy nawiązujące do historii kina to polecam Hugo.
BTW. Jak kogoś bawią filmy nawiązujące do historii kina to polecam Hugo.
zabić kurwa wszystkich zapierdolić
Nie jestem ekspertem, ale wszystko wskazuje na to, że tutaj został zastosowany fotomontaż niejednokrotnie, a wy wszystko łykacie jak pelikany.
fajnie się patrzy i chuj.
Cały_Internet napisał/a:
Hereticus,
Ja jednak podejrzewam, że gość jest czarnoksiężnikiem.
Który normalny czarnoksiężnik traci cenną manę na coś co można obrobić w paincie z tym samym efektem?
O czarnoksięstwie to się chyba uczyłeś się oglądając Pana Kleksa...
@Hereticus to przykład osoby zmanipulowanej przez media... Kto ci synku naopowiadał tych pierdół o manie? Czarnoksiężnicy robią wszystko siłą swojej woli, nie potrzebują do tego jakichś man czy innych bożków...
gojlad napisał/a:
@Hereticus to przykład osoby zmanipulowanej przez media... Kto ci synku naopowiadał tych pierdół o manie? Czarnoksiężnicy robią wszystko siłą swojej woli, nie potrzebują do tego jakichś man czy innych bożków...
W dupie byłeś i gówno widziałeś...
Włącz może sobie kiedyś tibie, przekonasz się jak mało wiedziałeś o prawdziwym życiu.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów