📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:19
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
nawet fajna... dziabnal bym
Jakby była troche bardziej krwawa i troche więcej lateksu
kurwa, musicie byc bardzo zdesperowani skoro podoba wam sie takie coś...
Zwyczajną laske znajdziesz ot tak na ulicy to nie problem.
Będzie zwyczajnie, może być nawet super ładna.
Szybko sie przekonasz że liczy sie naprawde osobowość, a jeśli ta dziewczyna nie ma charakteru to wątpie żeby ktokolwiek miał.
Raczej nie boi sie gryżć i nie będzie stroniła od bólu ;]
Pewnie tobie wystarczy jakaś lalunia tylko żeby była dupa i cycki nic więcej.
Zreszta 90% tak uważa.
Takie dziewczyny jak ta mają to coś.
Potrafią zaskakiwać i intrygować, i założe się że produktem mass społeczeństwa też nie jest.
Szybko sie przekonasz że liczy sie naprawde osobowość, a jeśli ta dziewczyna nie ma charakteru to wątpie żeby ktokolwiek miał.
Zreszta 90% tak uważa.
Potrafią zaskakiwać i intrygować, i założe się że produktem mass społeczeństwa też nie jest.
Ej, to nie jest tak, że większość szuka laski tylko do ruchania... Większość z nich po prostu nie ma więcej do zaoferowania.
erniii napisał/a:
ja nie jestem a mi się podoba. BTW bardzo mnie kręci ta taśma izolacyjna zakrywająca sutki, normalnie bym ją zarazurwa, musicie byc bardzo zdesperowani skoro podoba wam sie takie coś...
Trzeba mieć specyficzne upodobania seksualne, żeby ja puknąć. Jak dla mnie, wygląda jak zombi.
konio167 napisał/a:
Zwyczajną laske znajdziesz ot tak na ulicy to nie problem.
Zreszta 90% tak uważa.
Potrafią zaskakiwać i intrygować, i założe się że produktem mass społeczeństwa też nie jest.Cytat:zaskoczenie będziesz miał jak jej w gacie zajrzysz....
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów