Z moich obserwacji wynika, że to właśnie kierowcy audi nie używają kierunkowskazów.
To jest jakaś różnica między frajerami w audi, a przygłupami z bmw?
to w Alfie
Wiem, że chciałeś być bardzo sadolowy i hardcore'owo dowcipny, ale orygianlne żarówki kierunkowskazów w ponad 20 letnich samochodach, to nic nadzwyczajnego. Nawet w tanich samochodach, jak twoja "Hania".
To jest jakaś różnica między frajerami w audi, a przygłupami z bmw?
Tak, stanowią ją zakompleksione oszołomy z Hond.
Kurwa, ostatnio jakaś spierdolona moda na prywatne opowieści i hejtowanie bmw to i ja coś od siebie opowiem.
Niedawno miałem okazję jednym trochę pojeździć BMW i byłem kurewsko zdziwiony wyposażeniem, myślę kurwa co to jakaś edycja limitowana czy ki chuj, ale właściciel powiedział że to zwykły podstawowy szrot. Ni chuja mu do dziś nie wierzę, w końcu skąd kurwa w zwykłej wersji bmw kierunkowskazy, jak długo żyje nie widziałem bmw z kierunkowskazami w standardzie.
O kurwa to trafiła Ci się istna perełka. Wersja exclusive jak domniemam. Sebixy kierunki i inne zbędne badziewie wywalają żeby bolid był lżejszy i miał lepsze przyjebanie spod świetlicy wiejskiej
Słuchajcie w tym momencie chodzi o to(poniżanie ludzi którzy posiadają BMW jest taki pier*dolony nagon na nich, że nie używają migaczy! Przepraszam może źle gadam, ale większość kierowców byle jakiego pojazdu (nie BMW) nie używa migacza np. kobieta.
Kolego, nic z tych rzeczy. Sam jako drugie auto do przemieszczania się mam e39, m54b30 sobie do niej wrzuciłem bo był do sprzedania po pieniądzach kompletny, a że wcześniej to był dieselek, to w środku full wypas, części tanie jak barszcz. Nissanek jest na specjalne okazje
Nie hejtuję, ale ukazuję problem, bo jednak to kierowcy (chociaż słowem właściwym, było by fanatycy,(nie mylić z miłośnikami) tejże marki, mają z tym największy kłopot.
All legends have a beginnig, but a legacy lasts foreverJeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów