📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
58 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
ból dupy i wylew hejtu zaraz poleci
cveljan napisał/a:
o chuj mu chodzi
Nie o chuj, tylko o kierunki, a raczej ich brak używania, przez pewną grupę kierowców.
Niedawno miałem okazję jednym trochę pojeździć BMW i byłem kurewsko zdziwiony wyposażeniem, myślę kurwa co to jakaś edycja limitowana czy ki chuj, ale właściciel powiedział że to zwykły podstawowy szrot. Ni chuja mu do dziś nie wierzę, w końcu skąd kurwa w zwykłej wersji bmw kierunkowskazy, jak długo żyje nie widziałem bmw z kierunkowskazami w standardzie.
Niedawno miałem okazję jednym trochę pojeździć BMW i byłem kurewsko zdziwiony wyposażeniem, myślę kurwa co to jakaś edycja limitowana czy ki chuj, ale właściciel powiedział że to zwykły podstawowy szrot. Ni chuja mu do dziś nie wierzę, w końcu skąd kurwa w zwykłej wersji bmw kierunkowskazy, jak długo żyje nie widziałem bmw z kierunkowskazami w standardzie.
pierwszy gruby mod w moim projekcie bmw to bylo wlasnie wymontowanie tej dzwigni do kierunkow
Zawsze mnie zastanawiają tacy ludzie, co "wybuchają" w środku filmu. Zastanawiam się czy to ma być jakiś efekt sceniczny czy po prostu są psychicznie niestabilni...
pierdolenie o szopenie (Chopinie) - kierunków najczęściej nie używają głupie pizdy i debile niezależnie od marki pojazdu (chociaż może faktycznie w bmw nie zawsze są tak widoczne bo akurat w ekwilibrystycznej pozie wynikającej z lecenia bokiem samochód je zasłania dymem z opon)
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów