📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:50

Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
cveljan napisał/a:
o c🤬j mu chodzi
Nie o c🤬j, tylko o kierunki, a raczej ich brak używania, przez pewną grupę kierowców.

BMW = a po c🤬j mają wiedzieć kiedy "mam" zamiar skręcać

K🤬a, ostatnio jakaś sp🤬olona moda na prywatne opowieści i hejtowanie bmw to i ja coś od siebie opowiem.
Niedawno miałem okazję jednym trochę pojeździć BMW i byłem kurewsko zdziwiony wyposażeniem, myślę k🤬a co to jakaś edycja limitowana czy ki c🤬j, ale właściciel powiedział że to zwykły podstawowy szrot. Ni c🤬ja mu do dziś nie wierzę, w końcu skąd k🤬a w zwykłej wersji bmw kierunkowskazy, jak długo żyje nie widziałem bmw z kierunkowskazami w standardzie.
Niedawno miałem okazję jednym trochę pojeździć BMW i byłem kurewsko zdziwiony wyposażeniem, myślę k🤬a co to jakaś edycja limitowana czy ki c🤬j, ale właściciel powiedział że to zwykły podstawowy szrot. Ni c🤬ja mu do dziś nie wierzę, w końcu skąd k🤬a w zwykłej wersji bmw kierunkowskazy, jak długo żyje nie widziałem bmw z kierunkowskazami w standardzie.
pierwszy gruby mod w moim projekcie bmw to bylo wlasnie wymontowanie tej dzwigni do kierunkow

Zawsze mnie zastanawiają tacy ludzie, co "wybuchają" w środku filmu. Zastanawiam się czy to ma być jakiś efekt sceniczny czy po prostu są psychicznie niestabilni...
xpl1337 napisał/a:
sprzedam nieużywane kierunkowskazy do bmw e36
z żarówkami ?

ponuryzniwiarz napisał/a:
z żarówkami ?
Tak, jeszcze oryginalne z 94 roku
Z moich obserwacji wynika, że to właśnie kierowcy audi nie używają kierunkowskazów.
p🤬lenie o szopenie (Chopinie) - kierunków najczęściej nie używają głupie p🤬dy i debile niezależnie od marki pojazdu (chociaż może faktycznie w bmw nie zawsze są tak widoczne bo akurat w ekwilibrystycznej pozie wynikającej z lecenia bokiem samochód je zasłania dymem z opon)
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie