Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (2) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:32
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 3:27

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
licho_nie_spi 2015-03-03, 14:14
dzorczKlunej napisał/a:

No chyba kurwa u ciebie.

czyli jednak trzeba ci czytać.....
wziąłeś już tą szczepionkę na zanik mózgu ?
Zgłoś
dzorczKlunej 2015-03-03, 14:15 1
licho_nie_spi, Nie wierzę, że nie jesteś trollem. Nie ma tak bezdennie głupich ludzi. Podajesz w kółko jeden i ten sam z dupy wysrany argument, obrażasz ludzi, mimo że sam nie umiesz poprawnie pisać, a co dopiero myśleć i wyciągać logiczne wnioski. Za kogo ty się masz patafianie? Jak przeczytasz coś więcej niż Panią Domu i Fakt, to daj znać, może wrócimy do rozmowy.
Zgłoś
licho_nie_spi 2015-03-03, 14:28
dzorczKlunej no właśnie twoja wiedza jest z wyborczej, faktu , wp, onetu, tvn-u..... robić w chuja se możesz u siebie w domu domowników i kolegów po fachu konowałów ! Jakim trzeba być tępakiem aby tak pisać jak ty ! !!! Już nawet mi ciebie nie żal ! Odpowiedz na jedno pytanie na które nikt odpowiedzieć nie potrafi a jest to KLUCZOWE pytanie ! Dlaczego taki pedał jak ty nie chce wziąć odpowiedzialności za szczepienia ??? odpowiesz w końcu czy dalej będzie pisał jak to masz chujowo w domu !
Zgłoś
dzorczKlunej 2015-03-03, 14:33
Od moich domowników się odpierdol szmaciarzu. Koniec tych rynsztokowych pogaduszek. Pierdol się.
Zgłoś
voidinfinity 2015-03-03, 14:34
licho_nie_spi napisał/a:

voidinfinity czy ty uważasz , że każdy jest takim idiotom jak ty ? rtęć taka jak w termometrze powoduje śmierć a nie AUTYZM kretynie !

IDIOTĄ jak już kretynie. Nie umiesz pisać w języku ojczystym? Włącz sobie chociaż autokorektę - to nie będziesz robił z siebie większego debila niż jesteś
Zgłoś
mr-dupa 2015-03-03, 14:34
Moje dziecko jest nie zaszczepione!!!! Czy jestem głupi? Pewnie tak!!! Ale biorąc pod uwagę powikłania które wystąpiły u dzieci znajomych ( autyzm i padaczka stwierdzone przez neurologów) nie ryzykowałem. Efekt jest taki - mały ma 2 lata jest jeszcze na cycu tak więc dostaje przeciwciała matki... żadnych chorób, natomiast dzieci zaszczepione w tym miesiącu walą kolejne antybiotyki. Pracuje w firmie która współpracuje z przychodniami i szpitalami, więc codziennie mam kontakt z bakteriami i wirusami. Nic nam nie jest!!!! Nie znam lekarza zaszczepionego na np. Grypę. Poza tym musicie wiedzieć że szczepienia działają na 5 lat więc szybko do przychodni biegiem i doszczepcie się
Zgłoś
licho_nie_spi 2015-03-03, 14:38
voidinfinity napisał/a:

IDIOTĄ jak już kretynie. Nie umiesz pisać w języku ojczystym? Włącz sobie chociaż autokorektę - to nie będziesz robił z siebie większego debila niż jesteś

powiedział kretyn do Pana ! buahahahahahahahaha
Zgłoś
voidinfinity 2015-03-03, 14:41
licho_nie_spi napisał/a:

mój brat 3 lata temu wziął szczepionkę na grypę i zachorował 3 razy pod rząd w sensie wziął po kilku dniach zachorował, wyleczył się...po miesiącu znowu zachorował ... i tak 3 razy..... moja mamusia z racji tego wyrzuciła swoje szczepionki do kosza

A to akurat nie dziwne, bo grypa należy do chorób, które bardzo szybko mutują - i to co kupujesz to szczepionka na konkretny szczep, który jest prognozowany jako najbardziej powszechny w danym roku.

Po drugie, istnieje duża szansa że twój braciszek mógł być lekko chory - a szczepi się ludzi zdrowych.

Z tego powodu ogólnie szczepienie się przeciwko grypie większego sensu nie ma - jako że nie jest to choroba śmiertelna, a poprawnie leczona nie powoduje powikłań.

To jest też jeden z powodów z których lekarz nie da gwarancji, że po zaszczepieniu nic złego się nie stanie. To tak jakbyś od mechanika oczekiwał gwarancji na to że ci się cześć którą zamontował nie zepsuje.
Zgłoś
licho_nie_spi 2015-03-03, 14:41
Treść komentarza został ukryta - użytkownik otrzymał ostrzeżenie za ten wpis.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem