Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
material. na prawde sadystyczny humor. tak obecnie wyglada tvp 1, ktorej nie ogladam.
Przyśnił mu się odbyt czaskoskiego, i marzy by tam wpełznąć
Jestes w stanie wytlumaczyc jakos (najlepiej logicznie), co spowodowalo, ze to tu umiesciles? Jakis impuls? Ktos? Wznies sie na wyzyny intelektu i uzasadnij to jakos.
Pewnie zobaczył wczorajszą szopkę w tvp, od której Korea Północna mogłaby się uczyć propagandy.
Pewnie zobaczył wczorajszą szopkę w tvp, od której Korea Północna mogłaby się uczyć propagandy.
i w sposob sobie tylko znany powiazal to z sadistic.pl " Bede super zajebisty!!Wrzuce polityczne gowno na sadola". Eh...pusty dzban.
Resetowałem komputer, bo przestał działać - jestem hakerem...
Jestes w stanie wytlumaczyc jakos (najlepiej logicznie), co spowodowalo, ze to tu umiesciles? Jakis impuls? Ktos? Wznies sie na wyzyny intelektu i uzasadnij to jakos.
Oczywiście. Śmiejemy się tu z głupoty, z debilizmów, z wielu zachowań, które są niewytłumaczalne. Tutaj mamy wyśmiewanie się z propagandy, której ulega spora część (około 40% wg sondaży) Polaków. Umieszczając ten film pokazuję, jak nisko upadła dzisiaj TVP, która jest teoretycznie telewizją publiczną i na którą idzie ponad 5 baniek dziennie (zamiast iść na chorych).
Nie mam na celu robienia polityki - obnażam jedynie pewne mechanizmy, które wczoraj przebiły level północnokoreański.
Oczywiście. Śmiejemy się tu z głupoty, z debilizmów, z wielu zachowań, które są niewytłumaczalne. Tutaj mamy wyśmiewanie się z propagandy, której ulega spora część (około 40% wg sondaży) Polaków. Umieszczając ten film pokazuję, jak nisko upadła dzisiaj TVP, która jest teoretycznie telewizją publiczną i na którą idzie ponad 5 baniek dziennie (zamiast iść na chorych).
Nie mam na celu robienia polityki - obnażam jedynie pewne mechanizmy, które wczoraj przebiły level północnokoreański.
Nadal logicznie nie tłumaczysz, a wydajesz subiektywną opinie według własnego widzi mi się po obejrzeniu wiadomości zinterpretowaniu ich po swojemu
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów