Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Wjechał w nią od tyłu jak ksiądz w kleryka na pierwszym roku mózgoprania.
86% osób skazanych za molestowanie seksualne dzieci identyfikuje się jako osoby homoseksualne lub biseksualne... a gdyby dodać do tego resztę fikcyjnych płci, to pewnie uzbierałoby się więcej punktów procentowych.
nie ma to jak policytować się na skalę zdeprawowania i zdemoralizowania. to takie... żydowskie
86% osób skazanych za molestowanie seksualne dzieci identyfikuje się jako osoby homoseksualne....
Zgadzałoby się ponieważ 100% księży to homoseksualiści, dlatego tak bardzo kościół najeżdża na homogenizowanych bo kto by podejrzewał tych co "walczą" z homoseksualizmem.
Poczytaj sobie wypowiedzi tych co byli klerykami, to jest banda pedałów i niedoszłych gwałcicieli.
Kościoły są zbędne, chce człowiek to niech sobie wierzy i modli się w swoim domu, po chuj te darmozjady ?
Jebać ich (ale nie dosłownie bo to by była dla nich przyjemność).
Zgadzałoby się ponieważ 100% księży to homoseksualiści
bo tak wymyśliłeś?
Poczytaj sobie wypowiedzi tych co byli klerykami
acha, a gdzie mam poczytac? w wyborczej, krytycepolitycznej, okopressie?
czy może jakieś wypowiedzi dowolnego dominikanina?
kościół ma swoje problemy, to fakt, ale jedne media je celowo przerysowują, wynajmując do tego całe armie, a drugie ukrywają. sram na was po równo. jebać was.
ps. skoro już dzielimy się dobrymi radami, to poczytaj sobie o tym jak rewolucja komunistyczna odrywa ludzi od religii, aby na jej miejsce wprowadzić kult propagandy.
bo tak wymyśliłeś?
Nie - Bo tak przeczytałem od ludzi którzy byli i widzieli to na własne oczy, a twoje 86% to skąd ? może jakieś źródło ? bo to co ja napisałem jest prawdą i każdy może łatwo sprawdzić.
acha, a gdzie mam poczytac? w wyborczej, krytycepolitycznej, okopressie?
czy może jakieś wypowiedzi dowolnego dominikanina?
W każdej części Internetu możesz o tym poczytać PRÓCZ forum katolickim.
kościół ma swoje problemy, to fakt, ale jedne media je celowo przerysowują, wynajmując do tego całe armie, a drugie ukrywają. sram na was po równo. jebać was.
No i wszystko jasne, jesteś jednym z tych pedałów (albo po prostu głupi).
ps. skoro już dzielimy się dobrymi radami, to poczytaj sobie o tym jak rewolucja komunistyczna odrywa ludzi od religii, aby na jej miejsce wprowadzić kult propagandy.
Wyroki sądów za pedofilie to nie "kult propagandy" - DEBILU.
86% osób skazanych za molestowanie seksualne dzieci identyfikuje się jako osoby homoseksualne lub biseksualne... a gdyby dodać do tego resztę fikcyjnych płci, to pewnie uzbierałoby się więcej punktów procentowych.
nie ma to jak policytować się na skalę zdeprawowania i zdemoralizowania. to takie... żydowskie
SKAZANYCH. A większość nie jest skazanych. Identyfikują się jako niewinni. Kapłani. Duszpasterze. Łącznicy między Bogiem a człowiekiem.
Powiedziałbym że koński chuj im w dupę ale raz że to dla nich przyjemnosc a dwa że dla konia mezalians....
SKAZANYCH. A większość nie jest skazanych. Identyfikują się jako niewinni. Kapłani. Duszpasterze. Łącznicy między Bogiem a człowiekiem.
Powiedziałbym że koński chuj im w dupę ale raz że to dla nich przyjemnosc a dwa że dla konia mezalians....
No a większość czarnuchów też się indentyfikuje jako niewinni. Tylko to nie zmienia fakty że czarna mniejszość odpowiada za nieproporcjonalnie dużą liczbę przestępstw w USA. To jak myślisz, co to nam mówi o mniejszości homoseksualnej, jeszcze mniejszej niż np. mniejszość czarnoskórych w USA jeśli odpowiadają za 86% przestępstw seksualnych? Sam to sobie policzysz czy trzeba Ci pomóc?
No a większość czarnuchów też się indentyfikuje jako niewinni. Tylko to nie zmienia fakty że czarna mniejszość odpowiada za nieproporcjonalnie dużą liczbę przestępstw w USA. To jak myślisz, co to nam mówi o mniejszości homoseksualnej, jeszcze mniejszej niż np. mniejszość czarnoskórych w USA jeśli odpowiadają za 86% przestępstw seksualnych? Sam to sobie policzysz czy trzeba Ci pomóc?
Kolego, ja tu nie o czarnych i nie o USA. Jak czarni w USA zaczną mówić że są przedstawicielami Boga i będą się wpierdalać w polską politykę i życie społeczeństwa to możemy dyskutować.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów