18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 18:08
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
s................e 2014-04-13, 18:19
Pracownik zawsze chce podwyżki tak samo jak pracodawca obniżki. Takie prawa natury, nie ma o co się bulwersować. Tak działa konkurencja: szef z całych sił nas jebie więc nas mobilizuje to do jebania szefa albo na odwrót...
Zgłoś
Falsum 2014-04-13, 18:22 5
"Gdzie się podziały tamte prywatki niezapomniane".

Zgłoś
Ostrovsky 2014-04-13, 18:53 2
miny prowadzących bezcenne
Zgłoś
Robass1994 2014-04-13, 19:14
"Rząd zamierza chronić najuboższych"- kurwa rzeczywiście,gdyby tak było to po prostu niczego by im nie musieli dawać a wystarczyłoby in nie zabierać.
Zgłoś
triball 2014-04-13, 19:42 15
"celem podwyżek jest (...) zahamowanie inflacji"

def.: Inflacja – proces wzrostu ogólnego poziomu cen

Sens takiego działania jest mniej więcej taki, jak dorzucenie węgla do pieca w celu zagaszenia ognia
Robienie z telewidzów idiotów, albo traktowanie ich jak idiotów. W 1994 tak samo jak w 2014
Zgłoś
kamiljot 2014-04-13, 19:45
Widać skutki zatrucia alkoholem.
Zgłoś
hudziel 2014-04-13, 21:28 2
HA. Gajowy Gugała

Chcę zostać księdzem jak mój ojciec.
Zgłoś
bOxiOr 2014-04-13, 21:48
Na pewno było mniej pierdolenia niż teraz.
Zgłoś
ejsmonda1929 2014-04-13, 22:00 2
To jak w końcu wyleczyć tego kaca ??
Zgłoś
ks.Zenon 2014-04-13, 22:06
mało optymistyczne te wiadomości..to nie pomyłka realizacyjna tylko działanie na podświadomość illuminatów i reptilian którzy wtedy przybyli na naszą planete. i tak zostało do dziś

jeśli ludzie zachowują sie jak zwierzęta należy traktować je jak zwierzęta
Zgłoś
RockyWood 2014-04-13, 22:32 1
podwyżki cen o 20 - 30 % a podwyżki płac o 4-8%

Każdy nawet w podstawówce wie, że jak coś jest drogie to się tego kupuje mniej lub wcale.
Takie są prawa rynku.
Witać że włodarze nic kurwa się przez 20 lat nie nauczyli - nadal im brakuje BA! brakuje im coraz więcej no to co robią?
Ano podwyższają ceny!

FUCK LOGIC.

Rock.
Zgłoś
a................1 2014-04-14, 0:03 2
stary w huj jestem pamietam te wiadomosci jak dzis
Zgłoś
Kozar 2014-04-14, 11:33 1
Pamiętam jak w tamtych czasach dostałem, wychodząc z wojska, "wyprawkę" 14.000.000 złotych, byłem milionerem.
Zgłoś
qwerq221 2014-04-20, 17:36
O kurwa wyobrażanie sobie takie coś dzisiaj 130% podwyżka czynszu paliwo ze 2 albo 3 razy o 6% alkochol o 30% ahahaha kurwa ile byłoby dziś zabójstw?
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów