Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (2) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 27 minut temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 4:46
🔥 Karyna I Sebix - teraz popularne
🔥 Menel pedofil - teraz popularne

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
35i 2020-06-03, 16:41 27
Galala napisał/a:

Dobra, nie było do konca w porządku ze jakas brudna kura skakała po owocach i wgl.
Ale jakim ty musisz być kurwa smutnym człowiekiem, że Cię to nie rozbawiło.

Co w tym śmiesznego? Może mi powiesz, to się razem pośmiejemy. Dla mnie to jest jedynie żałosny wybryk spierdoliny. Poza tym moda na pranki już minęła. Jedyny prank jaki cieszy, to taki w którym prankster dostaje wpierdol.
Zgłoś
sadefro 2020-06-03, 17:01 3
Ten pato debil niech wymyśli lepiej coś konkretnego albo coś mega naodpierdala bo nawet nie wiem kto to hahaha nastepny kasztan YT xD

sensualna napisał/a:

lubię jego streamy całkiem zabawny facet

ty chyba tak samo masz jakies braki IQ wprowadz się do niego i co dwie wasze głowy to razem dają ujemne IQ i powinny być te strimi na tyle zabawne że i ja bym może smiechnał nad tym
Zgłoś
PanBukTwój 2020-06-03, 17:12 2
Budrys2000 napisał/a:

Boże! Coś Polskę przez tak liczne wieki
Otaczał blaskiem potęgi i chwały
I tarczą swojej zasłaniał opieki
Od nieszczęść, które przywalić ją miały
Przed Twe ołtarze zanosim błaganie,
Naszego Króla zachowaj nam Panie!
Tyś, coś ją potem, tknięty jej upadkiem,
Wspierał walczącą za najświętszą sprawę,
I chcąc świat cały mieć jej męstwa świadkiem,
Wśród samych nieszczęść pomnożył jej sławę
Przed Twe ołtarze...
Ty, coś na koniec nowymi ją cudy
Wskrzesił i sławne z klęsk wzajemnych w boju
Połączył z sobą dwa braterskie ludy,
Pod jedno berło Anioła pokoju:
Przed Twe ołtarze...
Wróć nowej Polsce świetność starożytną
I spraw, niech pod Nim szczęśliwą zostanie
Niech zaprzyjaźnione dwa narody kwitną,
I błogosławią Jego panowanie;
Przed Twe ołtarze...

Że co?
Zgłoś
willoo 2020-06-03, 17:19
Nie no ale kurwa nie promujcie idiotów na tym portalu. Kanał tego gościa to jakiś rafatus #2
Zgłoś
Galala 2020-06-03, 17:29 1
willoo napisał/a:

Nie no ale kurwa nie promujcie idiotów na tym portalu. Kanał tego gościa to jakiś rafatus #2

Sorry, nie wiedziałem że to youtuber, znalazłem filmik na facebooku i go tu wrzuciłem bo mnie rozjebało.
Jakbym wiedział że to jakiś debil z youtube to też bym wrzucił ale z mniejszym entuzjazmem.
Zgłoś
lollo 2020-06-03, 17:33
Pato Coach ciągle coś odpierdala wbijajcie na jego Kanał i zobaczcie w jakiej melinie mieszka heh
youtube.com/channel/UC2KQEzgZeWWrxTPXGv6Lmfw
Zgłoś
martinkane 2020-06-03, 18:10
Nie karmić trolla niech zdechnie z głodu!!!!
Zgłoś
wyjmi 2020-06-03, 19:14
Kurwa! . Nie chciałem dawać piwa wystawiającemu tylko autorowi komentarza. Jak usunąć wystawione piwo?
Zgłoś
PanPieczara 2020-06-03, 19:48
Chciał pokazac jaki śmieszek a wnioskując po ilości klientów to albo biedra w środku lasu albo poszedł w środku nocy
Zgłoś
sensualna 2020-06-03, 19:57 2
sadefro napisał/a:

Ten pato debil niech wymyśli lepiej coś konkretnego albo coś mega naodpierdala bo nawet nie wiem kto to hahaha nastepny kasztan YT xD
ty chyba tak samo masz jakies braki IQ wprowadz się do niego i co dwie wasze głowy to razem dają ujemne IQ i powinny być te strimi na tyle zabawne że i ja bym może smiechnał nad tym

serio? siedzisz na stronie gdzie jest zbiór gówna z całego świata i mi pierdolisz o IQ ? xd
Zgłoś
RedCarpetMiki 2020-06-03, 20:07
HIT! Misiek Koterski wali wiadro z kurą Koko w drodze po bronksa w Biedronce, a kura Koko robi przypał SPRAWDŹ TO!
Zgłoś
Seba1986 2020-06-03, 20:53
Co za przyglup... po smieciarke tylko zadzwonic i zutylizowac smiecia.
Zgłoś
crossdressphyxia 2020-06-03, 21:08 1
Galala napisał/a:

Dobra, nie było do konca w porządku ze jakas brudna kura skakała po owocach i wgl.
Ale jakim ty musisz być kurwa smutnym człowiekiem, że Cię to nie rozbawiło.

Jesteś z tych, co ich bawi pierdnięcie komuś w twarz, wymazanie klamki gównem czy nadepnięcie na grabie? Gratuluję ambitnego poczucia humoru.
Zgłoś
sadefro 2020-06-03, 21:55
sensualna napisał/a:

serio? siedzisz na stronie gdzie jest zbiór gówna z całego świata i mi pierdolisz o IQ ? xd

Słuszna uwaga jutro wezme ją na warsztat i ją przeanalizuje.
Przepraszam jeśli Ci sprawiłem przykrość albo wyraziłem wiem jestem idiotą nie myślę znaczy myślę aż nad ale często mi odpierdala bo jestem chory psychicznie opetany przez samego szatana i takie tam no normlny to ja nie jestem przepraszam całuje i ściskam serdecznie
Zgłoś
debaser 2020-06-03, 23:34
zal, nie zdziwilbym sie, gdyby gosc posuwal ta kure, biedne zwierze.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem