Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Co w tym śmiesznego? Może mi powiesz, to się razem pośmiejemy. Dla mnie to jest jedynie żałosny wybryk spierdoliny. Poza tym moda na pranki już minęła. Jedyny prank jaki cieszy, to taki w którym prankster dostaje wpierdol.
albo jak ginie murzyn
Dobra wyjasnie wam bo albo moje poczucie humoru jest zjebane jak moje zdrowie psychiczne albo wy macie takie poczucie humoru którego ja nie rozumie a więc do rzeczy , .Śmieszne by to mogło być wtedy jakby ten filmik trwał z 30 minut i autor filmu robił by coś więcej niż klekanie przed wiadrem w sklepie na sreberku którego na bank nie było zioła myślę że się obsrał i nasypal jakieś trawy rosnącej przy chodniku koło biedry a manewr ten miał przykuć uwage i nabic wyswietlenia i pokazac tym samym jaki to on kozak jest że taki przypal odpierdala i prawo się go ima jak ogień wody. Śmieszne by to mogło być jakby wypił tego kustosza na hejnał albo wylał go sobie na glowe w tym hiperze lub x coś innego, jakby uciekal z tym kurczakiem przed ochrona rozpierdalajac regały i wypuścił tego kurczaka. No jest masa i x pomysłów aby to mogło być smieszne niż sluchanie jakiegoś pierdolenia tępaka co na siłę próbuje być śmieszny i pionierem nowych idiotyzmow a tak bez urazy ten film to gowno że pogrzeb bywa smieszniejszy
Ziomek z kurą wali wiadro w biedronce i to jest w chuj śmieszne, a na innym filmiku w którym montował to wiadro i wyjebał browara z półki przy tym widziałem że miał normalnego bucha na kartce pokruszonego. więc zamknij morde smutny chujku
O! W końcu świeże mięso w Biedrze.
czy w niebie można pić piwka które dostaniesz
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów