Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Na co propagujecie narkomanie na sadolu, pokażcie efekty w organizmie po zażywaniu narkotyków (chociaż to na harda, bo pocięty mózg czy rak płuc na żywca na główną nie wejdzie). Sami często mówicie że znakomita część tej społeczności to ludzie z gimnazjum, ucząc ich ćpania ogłupiacie całą społeczność co rzutuje na przyszłość, o ile sadol dożyje kilku lat.
Hehe uwielbiam te wasze pierdolenie, zaraz sie zrobi pierdyliard stron komentarzy .Propaganda mistrzu to byla pare lat temu, ale rozumiem nie mozesz tego pamietac, teraz mamy wolnasc slowa, pozatym to nie widze w filmiku nigdzie namawiania do "cpania" jak to yntelygencko okresliles.
To chyba kompleksy, tak samo jak palenie fajek przez gimbusów, +5 do poczucia własnej wartości...
zartuje.
Oczywiscie, ze mozna palic trawe, pale ja juz zeby nie sklamac ok. 5-6 lat mimo mojego wieku (20lat)
i jakos zyje, teraz troche ograniczylem bo chodze na silke to nie moge palic non stop bo by mi sie nie chciało, czy cos po za tym, jak po kawie - nic. A podobno mlody organizm jest taki podatny na używki.
rudy w skarpetkach i klapach hit lata xd
rudy w skarpetach i klapkach xD
xd
powie mi ktoś na czym to polega ? dlaczego kurwa butelka i wiadro
Inżynier melduje się, ów metoda "palenia" polega na tym iż, butelkę z uciętym dnem wsadza się do wiadra z wodą, na górze jest "cybuch" czyli tam gdzie wsypuje się posiekaną rzodkiewkę i odpala powoli unosząc butelkę. Woda ściągą dym do środka butelki, a na końcu gdy już się napełni (nie wyjmujemy do końca z wody), odkręcamy zakrętkę z cybuchem i przykładamy usta do butelki wpychając ją w wodę, która wypycha dym prosto w płuca!
Na co propagujecie narkomanie na sadolu, pokażcie efekty w organizmie po zażywaniu narkotyków (chociaż to na harda, bo pocięty mózg czy rak płuc na żywca na główną nie wejdzie). Sami często mówicie że znakomita część tej społeczności to ludzie z gimnazjum, ucząc ich ćpania ogłupiacie całą społeczność co rzutuje na przyszłość, o ile sadol dożyje kilku lat.
To może pokażmy wątrobę po piciu codziennego piwka?
Marichuana powoduje mniejsze patologie socjalne niż alkohol,a to że ktoś ćpa amfe koks,here itp itd to już jego własna głupota,taka sama jak codzienne łojene nia umór alko.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów