📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Gdy widzę jak symbole religijne są mieszane z komercją, zaczyna mi się zbierac na wymioty.
Po co wieszac bilbordy na tematy religijne, przecież to nie wołowina w Tesco. Jeszcze nie słyszałem żeby ktoś się nawrócił z powodu plakatu na ścianie. Tymczasem taki plakat w widocznym miejscu sporo kosztuje, episkopat jest ubogi, liczba wiernych leci na łeb - o co tu chodzi...?
Pomysłodawca takich akcji sami dają materiał do wygłupów na temat telefonu do Boga itp
Po co wieszac bilbordy na tematy religijne, przecież to nie wołowina w Tesco. Jeszcze nie słyszałem żeby ktoś się nawrócił z powodu plakatu na ścianie. Tymczasem taki plakat w widocznym miejscu sporo kosztuje, episkopat jest ubogi, liczba wiernych leci na łeb - o co tu chodzi...?
Pomysłodawca takich akcji sami dają materiał do wygłupów na temat telefonu do Boga itp
Oczywiście religia a komercja to naturalnie 2 zupełnie inne treści A ubogi episkopat? Ciekawe..
Przecież widać, że ktoś na chama dokleił plakat z wynajmę. Gratulacje autorze! Trzeba mieć 12 lat i być grubym zapryszczałym pseudoateistą żeby się z tego jarać.
Allah napisał/a:
Ci, którzy nie wierzą we mnie niech przyjadą do Białej Podlaskiej na ulice Terebalską i spytają się czy dany cud miał miejsce. A potem nich idą w pizdu się wysadzić.
Nie wiem w czym problem. Normalne ogłoszenie, pewnie szuka mieszkania. Przecież zanim przyjdzie to musi mieć jakieś mieszkanie załatwione. Bo co? Znowu w stajni ma siedzieć zanim coś wynajmie, tak jak ostatnim razem?
m.a.r.i.o. napisał/a:
[jezus] pewnie szuka mieszkania
to już wiem czemu ci pierdoleni jechowi cały czas pytają "czy przyjmiesz jezusa do swojego domu"
oo moje miasto. Juz od dawna sie zbieralem by zrobic zdjecie dla tego bilbordu i wrzucic tutaj, ale jakos zawsze zapominalem, gdy znow przechodzilem obok
1- Ludzie kurwa nie rozpisujcie się pod każdym postem bo to gówno kogo obchodzi .
2- Reklama dzwignią handlu .
2- Reklama dzwignią handlu .
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów