📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 11:41
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
Ech... z wami to teraz kurwa ciężka utrafić, na podstawie piw, czy film godny portalu i obejrzenia czy nie. Bo w sumie tyle samo jak nie więcej miałby filmik gdzie facet wysiada z auta i przeprowadza staruszkę przez ulicę.
Ja też myślałem, że wrzuciła wsteczny, by ją dojechać, a ona tylko chciała cofnąć, by móc wysiąść i poprawić jej z buta.
Manual za ta trudno.. ale jak widac babie nawet AUTOMAT ciezko ogarnac
cys23 napisał/a:
@hogg
Landrovera? Żebyś się chujku zdziwił: mogę. Wbrew pozorom nie są to aż tak drogie samochody. Tylko po co? Żeby trącała ludzi na ulicy? Czy żebym wybulił wartość samochodu na rok na naprawy, bo wadne są? Poza tym moja nie ma prawka.
Dlaczego się tak brzydko do mnie odzywasz tępy chuju bez napleta, przecież tylko zapytałem kulturalnie.
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów