📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
🔥
Składanka traktorów zagłady i maszyn rolniczych
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
to tak załatwiają to czarni geje ?
Kurwa ogarniam że jest ciepło, no ale nie muszą tak machać tymi łapami.
Coś czuje że za dużo Murzynków się Mitu o Dedalu i Ikarze naczytało, i chcą latać jebani.
Coś czuje że za dużo Murzynków się Mitu o Dedalu i Ikarze naczytało, i chcą latać jebani.
Tacy "ludzie" tylko powietrze zanieczyszczają
Przeciwnicy dla Nejmana
Ten w fioletowej bluzie jakiś gej, albo skorzystał z okazji i podpierdolił portfele.
pewnie bili się o chłopaka
Sucz po prawej w 1:32 zaczęła ze szczęścia rodzić
Zauważyliście ,że na tych wszystkich filmikach z bijącymi się murzynami nic,nigdy nie jeździ po ulicach? ?
Biją się o miejsce na drzewie.
Pierdolona szarańcza...
@Primo113: wspanialy zart...
LoL czarni geje, nie dziwie ze sie leja jak jeden drugiemy 20 cm w odbyt wsadził
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów