📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:46
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Więc jak aniołki palą e-fajki to my mamy tornada.(idąc logiką jak płaczą to deszcz a jak walą to śnieg)
Realy fajny smoke! To jest nice, daje beer!
Nie, chuja! Jeszcze żeby to było jakieś słowo które nie ma odpowiednika w polskim, to ok, ale kurwa co za problem napisać "w zwolnionym tempie"? Niby Polacy nie gęsi, ale te gimby wszystko spierdolą
Nie, chuja! Jeszcze żeby to było jakieś słowo które nie ma odpowiednika w polskim, to ok, ale kurwa co za problem napisać "w zwolnionym tempie"? Niby Polacy nie gęsi, ale te gimby wszystko spierdolą
Jaranie się jaraniem to pedalstwo, a e-papieros i eLeMy lajty to ciota i chuj.
grudzin7 napisał/a:
Realy fajny smoke! To jest nice, daje beer!
Do you masz some kłopot with tym?
A tak serio, to zgadzam się w 100 %. Też mnie to wkurwia...
Wole perłe export .
michuwsm napisał/a:
Wcale nie fajny. Ale jaki typek w tle wyłączony ;p
Tak samo zauważyłem że ten z tyłu jakiś taki nieobecny.
Jebany pedał z tylu lysy wkurwia mnie ze ten kaptur ma na pol bani no zajebalbym go cfel
ci palący goście odejdą z tego świata przedwcześnie . . . tym lepiej dla nas bo mniej idiotów na tym świecie będzie
kurwa, ale sadystyczne
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów