Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ubezpieczenie na 99% miało wyłączenie "klęsk żywiołowych", więc ubezpieczyciel się pięknie wypiął dupą.
No kurwa to jest chyba przesada, Kawał ziemi, dom, dwa auta, na ubogiego nie wygląda.
Pewnie szkoda mu było na ubezpieczenie a tera dej na remont.
Jak nie ma kasy na dach to niech sprzeda jeden samochód.
Dostał parę podobnych komentarzy na YT i wyłączył opcję komentowania hahaha, pierdolony cwaniaczek cebularz hh tfu.
Panowie, serdeczny chuj wam w dupę. Przez takich jak wy zawistnych skurwysynów ten kraj wygląda jak wygląda. Synowie madek z mlekiem suk roszczeniowość i zawiść wyssali. Kurwa, kiedy wreszcie ta komuna, chamstwo i zbydlęcenie z tej biednej obolałej Polski wreszcie się wytopi, ech...
Jeśli myślicie że ubezpieczenie w takim przypadku coś by mu dało to jesteście w błędzie. Jeśli nie ma na tym obszarze regularnie takich porywistych wiatrów/wichur to nikt normalny nie wykupi ubezpieczenie od uszkodzeń spowodowanych przez wiatr. Już nie mówię o tym że każda ubezpieczalnia ma swoją definicję porywistego wiatru/wichury/trąby powietrznej. Niech ludzie krytykujący go że nie ma ubezpieczenia zajrzą do swoich polis o ile nie są jebanymi hipokrytami i powiedzą jak to ich domy są ubezpieczone przed szkodami od wiatru czy powodzi.
Porywisty wiatr czy nawał deszczu to standard w ubezpieczeniach domu. Bierzesz to i nawet nie musisz wiedzieć, bo jest w ogólnych warunkach wypisane. Siłę wiatru określa się z tego co instytut meteorologii odczyta ze swoich stacji pogodowych, proste i nie do podważenia.
I nie myl zalania z powodzią, bo na powódź jest zawsze osobna kategoria.
Brawo! Kochane zuchy, można na was liczyć. Raptem parę minut filmu, kilka zdjęć, rachu ciachu i już somsiad złodziej cwaniak zdemaskowany. I pewno żal mu było na ubezpieczenie, to cebularz jeden, na pohybel z nim. Aha, a jakby co to przecież może samochód sprzedać, przecież ma dwa, po co mu tyle jak ja mam tylko jeden? I jeszcze te kamery. Pewno ma cos do ukrycia, a może to DIABOŁ jakiś?
Panowie, serdeczny chuj wam w dupę. Przez takich jak wy zawistnych skurwysynów ten kraj wygląda jak wygląda. Synowie madek z mlekiem suk roszczeniowość i zawiść wyssali. Kurwa, kiedy wreszcie ta komuna, chamstwo i zbydlęcenie z tej biednej obolałej Polski wreszcie się wytopi, ech...
A chuj to właśnie tobie w dupę, kolejna życiowa pizda co myśli że mu się wszystko należy za dermo, a jak nie dadzo to nazwyzywać
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów