Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Czysta fizyka. Nawet te domki kartonowe w USiA mogliby tak postawić, żeby ich nie zwiewało.

amerykanom, ruskim, żydom, markeli, tuskowi, masonom
czarny c🤬j w dupę
wtedy się ucieszę
czarny c🤬j w dupę
wtedy się ucieszę

Jak budują samochody o aerodynamice kiosku ruchu to nie dziwota, że wicher porwał..
Nie trzeba wojen, sama natura jak zechce to nas wszystkich odjebie.
podpis użytkownika
łe - łe .
Czasami jak widzę debili na budowie, którzy mówią Panie, wystarczy. Całe życie tak robie i nic się nie stało. A ja tłumacze deklom, ale raz zawieje mocniej i będzie po budynku.
Jakim deklem trzeba być żeby tak robić wiedząc jakie wiatry tam wieją, te lekkie dachy zle przymocowane, jakieś szopki na dachach aż się proszą aby je wiatr zwiał.

W sumie cieszę się że żyję w Polsce bo tutaj jedyne nieszczęście to stosunek zarobków do cen.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie