📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Przed chwilą
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
Niech mi ktoś wyjaśni, dlaczego baby startują z łapami do facetów?
Co sobie taka idiotka myśli?
Najważniejsze w związku, żeby nie chować do siebie urazy, nie hodować złych emocji. Problemy i spory należy wyjaśniać szybko i do samego końca, tak aby wszyscy poczuli, że spór został wyjaśniony a cała sprawa zamknięta. Tylko takie podejście gwarantuje długoletnie, zgodne pożycie.
They know they are lying.
They know that we know they are lying.
We know that they know that we know they are lying.
And still they continue to lie.
We know that they know that we know they are lying.
And still they continue to lie.
loda_szmato napisał/a:
ze nie odda kobiecie ale nie bierze pod uwagę tego ze startując pierwsza staje się szmatą więc można ją prać
Na wschód od Buga, kobiety nie mają tak łatwo jak już w zlewaczonej Europie. Tam podniesiesz ręke na faceta, licz się z tym księżniczko że ci odda , choćby na ulicy
No i to jest romantyczne!
A nie jakieś kolacje przy świecach, czy inne takie
A nie jakieś kolacje przy świecach, czy inne takie
loda_szmato napisał/a:
Bo im się wydaje, że facet ich nie uderzy i będzie mądrzejszy. Ogólnie myślą, że faceci są o wiele bardziej inteligentni niż one i nie zrobią im krzywdy. ty nic o tym nie będziesz wiedział, bo z inteligencją się nigdy nie spotkałeś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów