Piękno natury
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
Piękno natury
Wspaniały materiał, a tak swoją drogą to dzisiaj trochę edukacji na temat żółwi morskich, które przez takie przepływanie nad nimi mogą utonąć (często do tego dochodzi), a wynika to z tego względu że żółw bez zapasu tlenu który pnie się ku powierzchni aby się wynurzyć i zaczerpnąć powietrza nie ma takiej możliwości przez takie tępe cipy jak ta na powyższym materiale przez co opada na dno i nie ma już zapasu tlenu żeby wynurzyć się ponownie.
Dla sadolowych upośledzonych osobników trudno zrozumieć to, że zwierzątko sra... No chyba że tu same pseudokatolicke zboczone świnie lubiące bawić się zwierzęcym gównem., tylko wy to macie w głowach. Rozjebcie sobie czaszki i potaplajcie się w odchodach.
Dupa zacna. Żółw jak żółw. Zesral się jak co rano
Zapierający faktycznie. Dawno tak pięknych żółwi nie widziałem.
ooo widzę że nie jestem jedynym miłośnikiem przyrody na tym portalu, miło spotkać bratnią duszę
Blvckie napisał/a:
Wspaniały materiał, a tak swoją drogą to dzisiaj trochę edukacji na temat żółwi morskich, które przez takie przepływanie nad nimi mogą utonąć (często do tego dochodzi), a wynika to z tego względu że żółw bez zapasu tlenu który pnie się ku powierzchni aby się wynurzyć i zaczerpnąć powietrza nie ma takiej możliwości przez takie tępe cipy jak ta na powyższym materiale przez co opada na dno i nie ma już zapasu tlenu żeby wynurzyć się ponownie.
i to tlumaczy czemu sie zesrał
A ja mialem nadzieje ze bedzie to film o tej pani. Szkoda, byl potencjal.
cocktajl napisał/a:
Dla sadolowych upośledzonych osobników trudno zrozumieć to, że zwierzątko sra... No chyba że tu same pseudokatolicke zboczone świnie lubiące bawić się zwierzęcym gównem., tylko wy to macie w głowach. Rozjebcie sobie czaszki i potaplajcie się w odchodach.
Czemu taki agresywny jesteś? Żółw w naturalny sposób opędzał się od nachalnych turystek, jest w tym coś interesującego. Nie wiem w jaki sposób twój umysł podpowiedział ci, że oglądający to sadole w pseudokatolickim zboczeniem lubią się taplać w zwierzęcym gównie. Jak to powstało w twojej czaszce jest równie interesujące jak srający żółw. Należąłoby to zbadać. Czy jest na sali lekarz?
Piwo głównie za pierwszą część. Niestety tytuł zawierał fałszywą sugestię...
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów