Mężczyzna w kajdankach rzucił się z wysokości drugiego piętra by uciec strażnikom sądowym. Na rozprawie w Spanish Fork, w stanie Utath. 35-letni Christopher Clay Rudd wrócił przed sąd po tym, jak zignorował zasądzoną mu wcześniej rehabilitację w ośrodku dla narkomanów. Skacząc z balkonu złamał nogę i miednicę. Ma też pękniętą czaszkę.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
ale pierdolnoł
Przynajmniej zrobił salto, a nie to co ci wszyscy skoczni samobójcy, którzy nawet w ostatniej chwili swego życia nie zrobią czegoś miłego dla gapiów.
wszystko tylko nie przestać ćpać, dlatego ludziom z nałogami nie można ufać.
Niezmanipulowany
@up wnioskując z Twojej wypowiedzi, człowiek myśli, wnioskuje i racjonalizuje lub nie, układem hormonalnym.
Sugeruje powrót do szkoły, lub na odwyk, bo ciężko Cię zrozumieć.
Sugeruje powrót do szkoły, lub na odwyk, bo ciężko Cię zrozumieć.
@up Koledze chodziło zapewne o to, że będąc uzależnionym odpierdala się rzeczy, które normalny (nieuzależniony) człowiek by nie robił i które uznaje za nienormalne. Aczkolwiek nie wiem czy to układ hormonalny - po prostu uzależnienie i zmiany nim wywołane.
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów