📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
To scena z nowego hinduskiego Bonda, Agenta 00 - "Jutro nie zesrasz się nigdy"
HAL9000/2- postarałeś się- wreszcie filmik, na którym można zawiesić oko!
Rozumiem, że marna jakość nagrania to wina kiepskiej kamery, bo znaczną część funduszy, wydałeś na: samochody, skutery i statystów
Rozumiem, że marna jakość nagrania to wina kiepskiej kamery, bo znaczną część funduszy, wydałeś na: samochody, skutery i statystów
Salieri16000 napisał/a:
HAL9000/2- postarałeś się- wreszcie filmik, na którym można zawiesić oko!
a zdajesz sobie sprawę że ja zawodowo param sie filmowaniem?
~HAL9000/2 napisał/a:
Pisałeś mi to kiedyś w komentarzu do filmiku, który wrzuciłem- dlatego dziś podłapałem temat i uderzyłem w sedno
PS A nagranie powyżej niczego sobie- tak 3maj! Pozdrawiam!
~HAL9000/2 napisał/a:
nakrecenie telefonem swojego pindola nie czyni cie jeszcze 'filmowcem' ;P
bercisko napisał/a:
To scena z nowego hinduskiego Bonda, Agenta 00 - "Jutro nie zesrasz się nigdy"
Opcji tytułów jest dużo np. "Cocoa eye" czy "Szpieg, który mnie osrał" ewentualnie "Kloc to za mało".
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów