Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Allah akbary są coraz bardziej pomysłowe i cytując klasyka- mają rozmach skurwysyny
Wybudzili Cię dopiero ze śpiączki? Piszesz, że są coraz bardziej pomysłowi wrzucając filmik sprzed około 5-6 lat... Dzięki za "blast from the past"!
Wybudzili Cię dopiero ze śpiączki? Piszesz, że są coraz bardziej pomysłowi wrzucając filmik sprzed około 5-6 lat... Dzięki za "blast from the past"!
Windows Vista i internet Explorer robi swoje.. zostaw chłopaka. Jak pójdzie do pracy to może zrobi upgrade peceta.
Szanowny kolego jak już widziałeś film to scroluj dalej. Jak już jest na sadolu to podaj link i moderator wrzuci temat w odpowiednie miejsce. Jak nie posiadasz linku to nie pierdol i siedź cicho bo lekko irytujące są Twoje złośliwości ciągłe. Sympatycznie o to proszę
Ja tego filmu tu nie widziałem więc nie rozumiem co mają na celu Twoje komentarze.
O jebanemu udało się jeszcze katapultować, mają rozmach skurwysyny. Nowe technologie implementują w zamachy, ale na porządne kamery lub telefon z chociaż średnim obiektywem nie ma co liczyć, musimy poczekać jeszcze z kilka lat.
Dokładnie. Kozojebca się katapultował i taki zamach się nie liczy. Przyjebie ryjem w zamknięte bramy Seraju i spadnie do piekła.
Ja tego filmu tu nie widziałem więc nie rozumiem co mają na celu Twoje komentarze.
Wydaje mi się kolezko, ze do zrozumienia sensu jego komentarza potrzebna jest inteligencja albo mądrzejszy kolega:D
Wydaje mi się kolezko, ze do zrozumienia sensu jego komentarza potrzebna jest inteligencja albo mądrzejszy kolega:D
W tym jednym się z Tobą zgadzam- "wydaje Ci się".
W tym jednym się z Tobą zgadzam- "wydaje Ci się".
Zgadzam sie z chlopakami wyzej, ze nie czaisz o co chodzi
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów