📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:56
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
🔥
Problem z drabiną
- teraz popularne
radek225 napisał/a:
Doczekam się kiedyś na tym zjebanym portalu dnia, gdy kliknę i film mi się normalnie odtworzy? Nie zapomnę dyskusji na temat layoutu, modyfikacji, poprawek wyglądu. A nikt kurwa nie wpadł na to, by poprawić ten sadolowy odtwarzacz.
Nie wiem jak to zrobiłeś ale 5 minut po przeczytaniu tego komentarza mi się też przestały odtwarzać
Ale odważna dziewczyna, rzekłbym tak odważna, że aż głupia, albo ślepa.
Biorąc pod uwagę całe nagranie wydaje mi się, że na początku nie widziała broni - zważywszy na kąt siedzenia w pierwszym rzucie nie zobaczyła, później było widać że się chyba skapnęła co to było
Piękny fake. Kolimator na pistolecie wskazuje, że nie jest to zabawka, a w tych rejonach kula idzie przed kradzieżą.
kaelem napisał/a:
Piękny fake. Kolimator na pistolecie wskazuje, że nie jest to zabawka, a w tych rejonach kula idzie przed kradzieżą.
To nie kolimator, to chyba portfel tej kobiety z lewej na siedzeniu. Zresztą, ja na swoim zabawkowym airsoftowym pistoleciku, mam Trijicon RMR'a.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów