📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 17:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
🔥
Lekcja historii w picułce
- teraz popularne
Ta za ladą, w nagrodę zasługuje na ostre dymanie.
Synek mów co ci zrobili
w dupeczke cianą było?
W Katowicach ci to zrobił?
Jestem jasnowidzem proszę na priw
w dupeczke cianą było?
Zbysław napisał/a:
Synek mów co ci zrobili
w dupeczke cianą było?
Zamknij mordę.
Pizda nie złodziej. Kiedyś trafi na lepszego od siebie, nie wstanie wtedy z podłogi.
Zbysław napisał/a:
Ja nic nie mówię tylko pisze
Powtarzasz sie
Nie za bardzo rozumiem w ogóle po co ludzie z taką mentalnością się wypowiadają w necie.. Postawiłeś na swoje? Dodałeś swoje 2 grosze? Gorzej niż dziecko. -.-
Ruchałbym tą po prawej.
Doczekam się kiedyś na tym zjebanym portalu dnia, gdy kliknę i film mi się normalnie odtworzy? Nie zapomnę dyskusji na temat layoutu, modyfikacji, poprawek wyglądu. A nikt kurwa nie wpadł na to, by poprawić ten sadolowy odtwarzacz.
nie będzie Ci to dane, albowiem bez ślubu chcesz ją posiąść za żonę
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów