Ruda oklepana.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:36
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:19
🔥
Ajfoniara
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lok napisał/a:
Żadnych odruchów obronnych nie zauważono
Ruda bardziej boi się o swój telefon niż o swoją gębę. Dostaje wpierdol, ale telefonu z ręki nie puszcza. W końcu gdy odruchowo próbuje zasłonić twarz, telefon idzie w pizdu.
Chwytanie za włosy to cecha pizd bez honoru. Pomijam już to, że małpa bije człowieka, ale qrwa robiąc to stawia się dla mnie poniżej warana z Komodo pod względem człowieczeństwa...
Dożywocie dla małpy i po problemie.
Pyszuki napisał/a:
Powinien byc tez wyrok za takie nagrywanie i nic nierobienie, dziewczyne by zabila, a glaby tylko nagrywaja.. "kolezanki" :/
Są silne i niezależne. Dadzą sobie radę.
janusz_biznesu napisał/a:
Mieszana szmata genów czarnego ojca nie wydrapie...
Dlatego segregacja rasowa była dobrym rozwiązaniem, a tak to wpuścili małpy do szkoły i teraz biała patola nie ma szans w walce z gorylicami o to, która pierwsza zostanie samotną matką małego orka.
Pyszuki napisał/a:
Powinien byc tez wyrok za takie nagrywanie i nic nierobienie, dziewczyne by zabila, a glaby tylko nagrywaja.. "kolezanki" :/
No tu mamy małe dziewczynki, a teraz pomyśl, że widzisz wielkiego mięsistego psychopatę który robi miazgę z czyjejś twarzy - co robisz?
Mam jakąś awersję do tłukących się młodych dziewczyn. Wolałbym zobaczyć jak się ruchają.
Pyszuki napisał/a:
Na szczęście WY LEWACY nie macie wpływu na prawo w innych krajach. Tak samo jak ŻADNEGO wpływu nie mają Wirtualne Niemcy pisząć swoje brednie na wybory w Stanach !!!
Pyszuki napisał/a:
Ale w jaki sposob pociagnalbys do odpowiedzialnosci karnej swiadkow tego zdarzenia? Co zarzucilbys swiadkom, gdybys byl prokuratorem? Rozumiem twoj zal, ze zobojetnienie, tzw znieczulica to rak spoleczentwa. Ale jaki paragraf za "nicnierobienie"? Nikt nie jest zobowiazany brac udzial w bojce i narazac sie na utrate zdrowia i zycia. Nikt. Mozna - bohaterstwo. Ale nie trzeba. Zle, ze ktos to nagral? No moze zle. A moze nie - jesli bedzie to materialem dowodowym w interesie pokrzywdzonej. To niebezpieczny sygnal: ludzie tacy jak ty nie moga miec nigdy wladzy - nie miesza sie emocji z porzadkiem prawnym.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów