Ruda oklepana.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:36
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
49 minut temu
🔥
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Powinien byc tez wyrok za takie nagrywanie i nic nierobienie, dziewczyne by zabila, a glaby tylko nagrywaja.. "kolezanki" :/
Mieszana szmata genów czarnego ojca nie wydrapie.....Po stylu walki widać jej korzenie. A ruda jak to ruda na bank wredna i za darmochę wpierdolu nie obskoczyła.
Kurwiszon jebany telewizyjny bym widział taką akcję to podbijam i leci taka Lota cwelowi z cyckami na ryj że tydzień tańczy bez muzyki
janusz_biznesu napisał/a:
Mieszana szmata genów czarnego ojca nie wydrapie.....Po stylu walki widać jej korzenie. A ruda jak to ruda na bank wredna i za darmochę wpierdolu nie obskoczyła.
Jak to laski pewnie pokłóciły się o zapchaną dziurę przez kochasia
Sztruks napisał/a:
Kurwiszon jebany telewizyjny bym widział taką akcję to podbijam i leci taka Lota cwelowi z cyckami na ryj że tydzień tańczy bez muzyki
Ale już ją oklepują, daj spokój ! Mordo !!!!
Pyszuki napisał/a:
Powinien byc tez wyrok za takie nagrywanie i nic nierobienie, dziewczyne by zabila, a glaby tylko nagrywaja.. "kolezanki" :/
Jak to nic nie robiła? Jak chłopak poszeł je rozdzielić to jeszcze mu kazała spierdalać.
To już współudział.
Cóż i tak nie ważne co ruda zrobiła... Przejebane i tak ma teraz tylko czarna.
Ale jak chłop chłopa położy to nie pozwalają tak bić tylko odciągają już koniec, potem ten drugi wstaje i dalej się klepią, gdzie tu równouprawnienie?
Pierdolone mieszane chujstwo, jakiś zjeb albo wyruchał samicze czarne gówno, albo samcze czarne gówno wyruchało białą kobietę. Tak czy inaczej, geny pierdolonego zjebanego czarnego ścierwa są dobrze widoczne.
janusz_biznesu napisał/a:
Z pewnością nie za darmo. Na pierwszy rzut oka widać, że po prostu nie wygląda jak gówno, w przeciwieństwie do tej bijącej, więc wpierdol się należał
Wzięła sobię dosłownie słowa mamy żeby nie reagować na zaczepki 🤣
Myślałem.ze ona się zlała a to kałuża była.
Powiem Wam coś o solidarności kobiet.
Pod jednym z klubów gadałem sobie z kilkoma dziewczynami, i jakoś temat szedł na to że kobiety powinny sobie pomagać i takie tam gadanie. A kilka metrów dalej jedna babka zleciała z ławki i leży na chodniku. Torebka i telefon leżą. Nikt nic nie robi, ja podchodzę, pomagam wstać i myślę co dalej z nią . Na szczęście wyszedł jakiś typ którego widziałem z nią wcześniej, ogarnął ja i poszli. Wracam do lasek na ławce a one że tamta się nie szanuje itp. ja się tak patrzę, i myślę, co Wy pierdolixie. Najpierw że trzeba sobie pomagać a potem siedzą i się patrzą. Nie ma solidarności kobiet. Ja nie widziałem.
Powiem Wam coś o solidarności kobiet.
Pod jednym z klubów gadałem sobie z kilkoma dziewczynami, i jakoś temat szedł na to że kobiety powinny sobie pomagać i takie tam gadanie. A kilka metrów dalej jedna babka zleciała z ławki i leży na chodniku. Torebka i telefon leżą. Nikt nic nie robi, ja podchodzę, pomagam wstać i myślę co dalej z nią . Na szczęście wyszedł jakiś typ którego widziałem z nią wcześniej, ogarnął ja i poszli. Wracam do lasek na ławce a one że tamta się nie szanuje itp. ja się tak patrzę, i myślę, co Wy pierdolixie. Najpierw że trzeba sobie pomagać a potem siedzą i się patrzą. Nie ma solidarności kobiet. Ja nie widziałem.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów