Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
to wiedz że będzie się działo

00:00
-00:28
Download

podpis użytkownika

╭∩╮( •̀_•́ )╭∩╮
Zmieniono 1 razy Zgłoś
Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Mokrymaks69 2024-12-16, 22:41
zaj🤬i go czy to paralizator?
Zgłoś
alojz 2024-12-16, 22:51 29
Kiedyś banda tubylców goniła mnie po festynie, na którym ośmieliłem się zabalować z miejscową pięknością, do której nikt nie miał śmiałości podbić. Sp🤬alałem nocą między chałupami i lecąc jak wicher przez jeden z ogródków, gw🤬townie zastopował mnie sznur na pranie - prędzej mi zeszły obicia na mordzie od pręgi na szyi. Tak sie mi przypomniało jak zobaczyłem tego typa, z tym że ja przy upadku miałem nogi wyżej od łba.
Zgłoś
DupaJasiu123 2024-12-16, 23:00 4
Tak nie wiele brakowało do spotkania głowy z krawężnikiem.
Zgłoś
Hutki-kanki-centuria 2024-12-16, 23:02 10
alojz napisał/a:

Kiedyś banda tubylców goniła mnie po festynie, na którym ośmieliłem się zabalować z miejscową pięknością, do której nikt nie miał śmiałości podbić. Sp🤬alałem nocą między chałupami i lecąc jak wicher przez jeden z ogródków, gw🤬townie zastopował mnie sznur na pranie - prędzej mi zeszły obicia na mordzie od pręgi na szyi. Tak sie mi przypomniało jak zobaczyłem tego typa, z tym że ja przy upadku miałem nogi wyżej od łba.

No on na drugi dzień też pewnie p🤬lił że wsadzili go na dołek bo rozj🤬 dwóch gliniarzy.
Zgłoś
pazuzu 2024-12-16, 23:30 2
Tym łbem to konkretnie zaj🤬 w asfalt, chyba wyszło na to samo gdyby po prostu go zastrzelili
Zgłoś
WKND 2024-12-16, 23:33 3
Miejsce jakiegoś wypadku, albo innej rozjebundy, facet w totalnym amoku krzyczy, że zginął mu brat. Pewnie w tym amoku był agresywny i odp🤬lał. Oberwał taserem i przy okazji podłożem w głowę. W sumie tyle.
Zgłoś
patmon 2024-12-17, 0:36 2
To chyba będzie warzywniak? Po takim p🤬lnięciu łbem o glebę coś z nim będzie nie tak jak powinno 🤔
Ale ma potężne jebnięcie ten paralizator 😲
Zgłoś
SokółWędrowny 2024-12-17, 2:48
patmon napisał/a:

To chyba będzie warzywniak? Po takim p🤬lnięciu łbem o glebę coś z nim będzie nie tak jak powinno 🤔
Ale ma potężne jebnięcie ten paralizator 😲

U mnie chłop na ulicy jak zarobił w ryj i tak mniej więcej zaj🤬 to na jedno ucho nie słyszał z rok czasu.
Kilka dni w śpiączce i tyle efektów tego jebnięcia potylica w asfalt.
Tylko że jeden wstanie i pójdzie a drugi już od ciosu w łeb jest trup,jeszcze w locie.
Zgłoś
ZiooMall 2024-12-17, 5:18
pazuzu napisał/a:

Tym łbem to konkretnie zaj🤬 w asfalt, chyba wyszło na to samo gdyby po prostu go zastrzelili

Trochę prądu jest tańsze niż kulka
Zgłoś
hugo283 2024-12-17, 6:13
alojz napisał/a:

A zar🤬ałeś chociaż ?
Zgłoś
kryształek 2024-12-17, 6:47
ale przyp🤬olił solidnie o asfalt potylicą
Zgłoś
Adblood 2024-12-17, 7:31 5
hugo283 napisał/a:

A zar🤬ałeś chociaż ?

Pewnie jego zar🤬ali 😆
Zgłoś
Yolanda 2024-12-17, 8:28 1
Mokrymaks69 napisał/a:

zaj🤬i go czy to paralizator?

To był "knuroskurcz".
Zgłoś
Nap2 2024-12-17, 8:35
Mówcie co chcecie, ale nota 10 mu się należy za tak piękne p🤬lniecie
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 12 miesięcy. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem