Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Kiedyś banda tubylców goniła mnie po festynie, na którym ośmieliłem się zabalować z miejscową pięknością, do której nikt nie miał śmiałości podbić. Spierdalałem nocą między chałupami i lecąc jak wicher przez jeden z ogródków, gwałtownie zastopował mnie sznur na pranie - prędzej mi zeszły obicia na mordzie od pręgi na szyi. Tak sie mi przypomniało jak zobaczyłem tego typa, z tym że ja przy upadku miałem nogi wyżej od łba.
No on na drugi dzień też pewnie pierdolił że wsadzili go na dołek bo rozjebał dwóch gliniarzy.
Ale ma potężne jebnięcie ten paralizator 😲
To chyba będzie warzywniak? Po takim pierdolnięciu łbem o glebę coś z nim będzie nie tak jak powinno 🤔
Ale ma potężne jebnięcie ten paralizator 😲
U mnie chłop na ulicy jak zarobił w ryj i tak mniej więcej zajebał to na jedno ucho nie słyszał z rok czasu.
Kilka dni w śpiączce i tyle efektów tego jebnięcia potylica w asfalt.
Tylko że jeden wstanie i pójdzie a drugi już od ciosu w łeb jest trup,jeszcze w locie.
Tym łbem to konkretnie zajebał w asfalt, chyba wyszło na to samo gdyby po prostu go zastrzelili
Trochę prądu jest tańsze niż kulka
Kiedyś banda tubylców goniła mnie po festynie, na którym ośmieliłem się zabalować z miejscową pięknością, do której nikt nie miał śmiałości podbić. Spierdalałem nocą między chałupami i lecąc jak wicher przez jeden z ogródków, gwałtownie zastopował mnie sznur na pranie - prędzej mi zeszły obicia na mordzie od pręgi na szyi. Tak sie mi przypomniało jak zobaczyłem tego typa, z tym że ja przy upadku miałem nogi wyżej od łba.
A zaruchałeś chociaż ?
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów