Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Kiedyś banda tubylców goniła mnie po festynie, na którym ośmieliłem się zabalować z miejscową pięknością, do której nikt nie miał śmiałości podbić. Sp🤬alałem nocą między chałupami i lecąc jak wicher przez jeden z ogródków, gw🤬townie zastopował mnie sznur na pranie - prędzej mi zeszły obicia na mordzie od pręgi na szyi. Tak sie mi przypomniało jak zobaczyłem tego typa, z tym że ja przy upadku miałem nogi wyżej od łba.
No on na drugi dzień też pewnie p🤬lił że wsadzili go na dołek bo rozj🤬 dwóch gliniarzy.
Ale ma potężne jebnięcie ten paralizator 😲
To chyba będzie warzywniak? Po takim p🤬lnięciu łbem o glebę coś z nim będzie nie tak jak powinno 🤔
Ale ma potężne jebnięcie ten paralizator 😲
U mnie chłop na ulicy jak zarobił w ryj i tak mniej więcej zaj🤬 to na jedno ucho nie słyszał z rok czasu.
Kilka dni w śpiączce i tyle efektów tego jebnięcia potylica w asfalt.
Tylko że jeden wstanie i pójdzie a drugi już od ciosu w łeb jest trup,jeszcze w locie.
Tym łbem to konkretnie zaj🤬 w asfalt, chyba wyszło na to samo gdyby po prostu go zastrzelili
Trochę prądu jest tańsze niż kulka
Kiedyś banda tubylców goniła mnie po festynie, na którym ośmieliłem się zabalować z miejscową pięknością, do której nikt nie miał śmiałości podbić. Sp🤬alałem nocą między chałupami i lecąc jak wicher przez jeden z ogródków, gw🤬townie zastopował mnie sznur na pranie - prędzej mi zeszły obicia na mordzie od pręgi na szyi. Tak sie mi przypomniało jak zobaczyłem tego typa, z tym że ja przy upadku miałem nogi wyżej od łba.
A zar🤬ałeś chociaż ?
zaj🤬i go czy to paralizator?
To był "knuroskurcz".
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie