📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
to jest lotopałanka.
Nie wzieła pod uwagę że fretki srają przeobrzydliwie śmierdzącym kałem.
to jest lotopałanka kurwo
na hiszpana poszedł
nie ma czegos takiego jak fretka, jest tchorzofretka!!! a to nie jest nawet podobne do tchorza! czlowieku co ty na biologii robiles?! z religii to pewnie 6 miales! a jak mowi przyslowie "z religii szostka a w glowie pustka"!
Prozac, musisz się jeszcze trochę douczyć. Utożsamianie fretki z tchórzofretką jest często popełnianym błędem. Fretka to udomowiona forma tchórza zwyczajnego lub tchórza stepowego. Tchórzofretka jest hodowlaną odmianą wynikłą ze skrzyżowania tchórza zwyczajnego z udomowioną formą albinotyczną fretki. Tchórz to po prostu drapieżny ssak z rodziny łasicowatych, który zresztą jest protoplastą fretki.
pl.wikipedia.org/wiki/Fretka
fretki.pl/form_ArticleShow.aspx?aid=1
pl.wikipedia.org/wiki/Fretka
fretki.pl/form_ArticleShow.aspx?aid=1
szczupakman napisał/a:
to jest lotopałanka kurwo
Więcej szacunku. To jest sadistic, ale wypadałoby umieć się zachować na forum publicznym. Chamstwem piw nie zdobędziesz bo zapewne ci o to chodzi.
Nie lubię fretek, bo wyglądają jakby nic nie chciały tylko kogoś upierdolić.
tak wiem, że to łopatolotka
tak wiem, że to łopatolotka
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów