Manipulacja jakich pełno w necie :/
Dla mnie ci wszyscy wandale co tagują wszystko co się da nie różnią się niczym od osiedlowego kundla co sika na wszystko aby oznaczyć swoje terytorium pomimo, że boi się innych psów.
@up
Wygląda na tego samego - patrz ubiór i plecak.
Nawet jeśli to nie ten sam to wpierdol słusznie dostał i tak.
Pobity koleś, a ten na filmiku to dwaj różni jakby ktoś się nie domyślił. Kiedyś już widziałem ten filmik - wtedy pokazali wcześniej filmik jak jakiś koleś znęcał się nad zwierzęciem, a potem tego pobitego i że to niby ten znęcający się. Już wtedy to prawdopodobnie nie był ten co mówili.
Manipulacja jakich pełno w necie :/
Twój komentarz też nie jest twój bo już wcześniej mówił to samo.
Dla pewności bym jeszcze mu paluchy połamał aby przez dłuższą chwilę nie mógł obsługiwać niczego.
Dla mnie ci wszyscy wandale co tagują wszystko co się da nie różnią się niczym od osiedlowego kundla co sika na wszystko aby oznaczyć swoje terytorium pomimo, że boi się innych psów.
O losie jaki oburzony i chętny do karania. A może wrócimy do tematu i powiesz nam kim są i co powinno się robić z tymi, którzy kolaborowali z komunistami za kilka nędznych kartek?
O losie jaki oburzony i chętny do karania. A może wrócimy do tematu i powiesz nam kim są i co powinno się robić z tymi, którzy kolaborowali z komunistami za kilka nędznych kartek?
Jak chcesz info z 1wszej ręki to starego popytaj.