chłopcy postanowili się trochę zabawić
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
54 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Allah Ahbar !!!!
No to teraz się role odwrócą, z chłopaczkami się zabawią...w pierdlu Tyle smrodu o chwilową popularność w sieci
Zajebisty przystanek.
A jakby tak zrobić konkurs: każdy miałby 1 przystanek w mieście do pomalowania.
A jakby tak zrobić konkurs: każdy miałby 1 przystanek w mieście do pomalowania.
W przypadku takiego plecaka najpierw by go otworzyli aby zobaczyć zawartość. Gdyby to była rzeczywiście bomba, to by jej nie wysadzali kurwa na przystanku. Fejk.
@up
Niecna kreaturo, pomyśl zanim coś napiszesz,,,,,,, atakuj mój przecinku,,, pewnie zadzwonili na gliny i powiedzieli coś w stylu " jakiś podejrzany gość położył kolorowy plecak po czym czmychnął w krzaki, kiedy podszedłem do tego plecaka i go szturchnąłem to dziwnie zabrzęczał i się zdenerwowałem iiii postanowiłem zadzwonić na policje.... naprawdę żeby się nie do myśleć to trzeba mieć -120 iq
Niecna kreaturo, pomyśl zanim coś napiszesz,,,,,,, atakuj mój przecinku,,, pewnie zadzwonili na gliny i powiedzieli coś w stylu " jakiś podejrzany gość położył kolorowy plecak po czym czmychnął w krzaki, kiedy podszedłem do tego plecaka i go szturchnąłem to dziwnie zabrzęczał i się zdenerwowałem iiii postanowiłem zadzwonić na policje.... naprawdę żeby się nie do myśleć to trzeba mieć -120 iq
Poogladaja sobie dzieciaki taki fejk, a pozniej debile podkladaja lipne bomby w miejscach publicznych, blokuja ruch i marnuja pieniadze podatnikow. Takim zjebom co to na prawde robia powinno sie lapy przetracac, a tych co dzwonia po szpitalach od razu konmi rozrywac.
Schabik napisał/a:
W przypadku takiego plecaka najpierw by go otworzyli aby zobaczyć zawartość. Gdyby to była rzeczywiście bomba, to by jej nie wysadzali kurwa na przystanku. Fejk.
ja pierdole jaki znawca..... Ciekawe dlaczego do domu tego oszołoma z kina nie weszli od razu.........
Schabik napisał/a:
Stawiam Ci piwo "ekspercie" Onetu - za głupotę.
Zastanów się co by się stało jeżeli przy zamku tego plecaka był zamontowany detonator a taki saper po twoim szkoleniu zajrzał by do plecaka.
Poza tym to Izrael czyli na całego
Widzicie co znaczy mieszkać w obszarze zagrożonym zamieszkami lub co gorsza wojną?? W każdej chwili jakieś brudasy mogą sobie urządzić Counter Strike'a, a pozostawienie zwykłego plecaka powoduje psychozę u służb specjalnych. Pomyślcie tylko ile szpitali lub szkół można by wyposażyć za równowartość przesadnych nakładów na zbrojenie.
Chociaż nie wiem co gorsza - być wykiwanym przez wykształconego żydka, czy rozjebany przez atoma od tych pejsatych.... ech.... wszystko przez te żydy.
Chociaż nie wiem co gorsza - być wykiwanym przez wykształconego żydka, czy rozjebany przez atoma od tych pejsatych.... ech.... wszystko przez te żydy.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów