18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (6) Soft (4) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 54 minuty temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
hosemorales 2012-08-03, 15:11
Allah Ahbar !!!!
Zgłoś
Z................y 2012-08-03, 15:16
No to teraz się role odwrócą, z chłopaczkami się zabawią...w pierdlu Tyle smrodu o chwilową popularność w sieci
Zgłoś
takija 2012-08-03, 15:18 56
Ja pierdole co za fejk...fajny
Zgłoś
soqu1 2012-08-03, 15:28 22
pedały pomyślą, że pomalowali dla nich przystanek
Zgłoś
X................8 2012-08-03, 15:40 1
Zajebisty przystanek.
A jakby tak zrobić konkurs: każdy miałby 1 przystanek w mieście do pomalowania.
Zgłoś
luki211 2012-08-03, 16:15 1
Ciekawe ile kosztuje taka przyjemność?
Zgłoś
trebeter 2012-08-03, 16:25
3/10
przez chwilę nawet się nabrałem
Zgłoś
Schabik 2012-08-03, 16:36 2
W przypadku takiego plecaka najpierw by go otworzyli aby zobaczyć zawartość. Gdyby to była rzeczywiście bomba, to by jej nie wysadzali kurwa na przystanku. Fejk.
Zgłoś
=CAMEL= 2012-08-03, 16:58
Cipa nie kamerzysta, najlepszego nie widać -_-
Zgłoś
k................3 2012-08-03, 17:00
@up

Niecna kreaturo, pomyśl zanim coś napiszesz,,,,,,, atakuj mój przecinku,,, pewnie zadzwonili na gliny i powiedzieli coś w stylu " jakiś podejrzany gość położył kolorowy plecak po czym czmychnął w krzaki, kiedy podszedłem do tego plecaka i go szturchnąłem to dziwnie zabrzęczał i się zdenerwowałem iiii postanowiłem zadzwonić na policje.... naprawdę żeby się nie do myśleć to trzeba mieć -120 iq
Zgłoś
Asteroth 2012-08-03, 17:06 2
Poogladaja sobie dzieciaki taki fejk, a pozniej debile podkladaja lipne bomby w miejscach publicznych, blokuja ruch i marnuja pieniadze podatnikow. Takim zjebom co to na prawde robia powinno sie lapy przetracac, a tych co dzwonia po szpitalach od razu konmi rozrywac.
Zgłoś
takija 2012-08-03, 17:11 1
Schabik napisał/a:

W przypadku takiego plecaka najpierw by go otworzyli aby zobaczyć zawartość. Gdyby to była rzeczywiście bomba, to by jej nie wysadzali kurwa na przystanku. Fejk.

ja pierdole jaki znawca..... Ciekawe dlaczego do domu tego oszołoma z kina nie weszli od razu.........
Zgłoś
Massdeath 2012-08-03, 17:33 3
Schabik napisał/a:

Stawiam Ci piwo "ekspercie" Onetu - za głupotę.

Zastanów się co by się stało jeżeli przy zamku tego plecaka był zamontowany detonator a taki saper po twoim szkoleniu zajrzał by do plecaka.

Poza tym to Izrael czyli na całego

W̸̩͚̭̰̰͍̺̻̪̻̜̞̤̰̾͋̾̈̏̆͗̇ͨ͗͌̓̉ͨ͐̑͊͢A̴ͫͩ̉ͭ̆̓̿̂͌͐ͪ͑ͬ̍̿ ͒̑͛͟͠͏̴͚̫͙̣̻
Zgłoś
Kubaeinstein 2012-08-03, 17:48 2
Widzicie co znaczy mieszkać w obszarze zagrożonym zamieszkami lub co gorsza wojną?? W każdej chwili jakieś brudasy mogą sobie urządzić Counter Strike'a, a pozostawienie zwykłego plecaka powoduje psychozę u służb specjalnych. Pomyślcie tylko ile szpitali lub szkół można by wyposażyć za równowartość przesadnych nakładów na zbrojenie.

Chociaż nie wiem co gorsza - być wykiwanym przez wykształconego żydka, czy rozjebany przez atoma od tych pejsatych.... ech.... wszystko przez te żydy.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów