18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (3) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 18:08
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
Więcej przygotowania
Piosenkarz • 2012-12-19, 19:21
Przedstawiam krótki fragment serialu emitowanego niegdyś w TVP pt: "Balada o lekkim zabarwieniu erotycznym"
[video]
[/video]
Zgłoś
M................i 2012-12-19, 20:37
Jak tu to skomentować.... slyszalem keidys ze go wysywali od pederastow
Zgłoś
j................s 2012-12-19, 20:50
kurwa fachowiec: złe wygolenie ...a pachy?? a idź pan w chuj
Zgłoś
Stew 2012-12-19, 22:08 9
Polecam wszystkie odcinki... ten typ to jakiś pierdolony zbok. Najgorsze było to, że matki same pchały swoje córki do tego gościa...

Masakra.
Zgłoś
djoshin 2012-12-19, 23:03 110
mimo niewygolenia brałby ją jak radomianie napoje
Zgłoś
blackbird969 2012-12-19, 23:47 16
@up
hahaha Radom na święta i wszyscy zapomną o Sosnowcu ;D

a co do tego materiału filmowego to laska fajna ale sam serial był tragiczny, obejrzałem 2 odcinki i złapałem się za głowę jak można do takiego człowieka swoją córkę pchać. Że niby kariera je czeka, a równie dobrze mógł je do niemiec wywieźć żeby dupą zarabiały tak jak te baby przy drogach i rodzice jeszcze by się cieszyli że pieniądze z tego mają.
Zgłoś
Szwancolot 2012-12-20, 0:04 7
Stew napisał/a:

Polecam wszystkie odcinki... ten typ to jakiś pierdolony zbok. Najgorsze było to, że matki same pchały swoje córki do tego gościa...

Masakra.

Skurwiel handlował kobietami.

otworzoczy000 napisał/a:

jezeli jakiemus degenerusowi odpowiada obrazanie naszych Polskich rzołniezy, flagii, nabijanie sie z naszej powstanczej histori to brak mi słów

Zgłoś
Keepo 2012-12-20, 0:06 1
Że dziewczyna sobie pozwoliła na takie coś.
EDIT:
O chuj ludzie są naprawdę głupi. Podpis pana wyżej, no po prostu jebłem kurwa.. Jestem mega spity i styrany dzisiejszym dniem. Człowieku z komentarza wyżej jesteś tak samo jebnięty jak ta dziewczyna z filmiku, która daje się macać po cipsku. A tak w ogóle to wesołych świąt dziękuję, dzień dobry!

Zgłoś
kruliczec 2012-12-20, 0:29
@djoshin
O ch*j chodzi z tym Radomiem? Myślałem, ze to jakaś głupia gimbusiarska nowa moda, ale widzę, że to coś grubszego.
Zgłoś
Polonia 2012-12-20, 0:32 1
Chodzi o ten film gdzie podczas wigilii na deptaku w Radomiu typsony kradły napoje, bodajże 3 cytryny czy inne kolorowe gówno. Gdzieś już ten temat sie przewijał.
Zgłoś
itemeczek 2012-12-20, 0:47 2
Widocznie nikt nie oglądał całości, bo matki niektórych dziewczyn były przeciw. O ile mnie nie myli pamięć to jedna z nich nawet wbiła typowi do mieszkania z awanturą. Fakt faktem, że niektóre zadowolone, no ale kurwa popatrzmy prawdzie w oczy... Wszystkie dziewczyny z rodzin na granicy ubóstwa, bez wykształcenia, żadnego zaplecza ani jakichkolwiek perspektyw. I jeb, taka okazja, możliwość pokazania się i zgarnięcia całkiem przyzwoitej kaski jak na tamte czasy (już dekada...). Chętnych nigdy nie zabraknie. A dwa razy w dupke z finałem na twarzy kiedy nie ma kamer - to już zupełnie inna historia, pewnie nie tak wyobrażały sobie swoje światowe kariery. I to wszystko wszystko, a jakże, w pięknym mieście Łodzi. Znanym głównie z filmów, w których gra Pazura.
Zgłoś
Numernabis 2012-12-20, 1:23 2
mistrz improwizacji, hahahah
Zgłoś
s................r 2012-12-20, 11:13
Haha pamiętam leciało równocześnie z kawalerią powieetrzną przed albo po, A ten pan to czarek mończyk i miał zajebistą fryzurę zawsze chciałem mieć takie warkoczyki
Zgłoś
meatball 2012-12-20, 19:53 1
Mnie się pan Mończyk zawsze kojarzył z typem z Podrywacze.pl

Rock out,with your cock out.
'Til your life is at an end.
Zgłoś
Butter 2012-12-21, 11:46 1
W tym pożal się serialu dokładnie mówił, że ta kariera "modelki" to bujda. Dziwi mnie, że wzięli się za niego dopiero gdy znaleźli zamordowaną kobietę we włoszech.

artykuł
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów