Pozdro dla kumatych
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
Ciekawe ile osób wie, że gość jest gejem.
A czego się spodziewałaś? Gość cały film biega z wielką "różdżką" w rękach i strzela z niej.
@up
A czego się spodziewałaś? Gość cały film biega z wielką "różdżką" w rękach i strzela z niej.
Gdy słysze "you know what happend" to mam przed oczami tą scene.
"W Polsce są zazwyczaj dwa wyjścia z sytuacji: normalne i nadprzyrodzone. Normalne jest takie, że z nieba schodzą zastępy aniołów i robią za nas. A nadprzyrodzone - kiedy sami weźmiemy się do roboty."
benykuleczka84 napisał/a:
Aby było śmieszniej, to aktor grający Sarumana też jest gejem.Ciekawe ile osób wie, że gość jest gejem.
albo jeszcze śmieszniej że typ co gral Sarumana jest potomkiem Karola WIelkiego i okazjonalnie śpiewa w kapeli
@Mroovkoyad, ciekawe co na to jego żona- Brigit Kroencke Lee...
@rzadkimajonez, w dodatku heavy metalowej
@rzadkimajonez, w dodatku heavy metalowej
Skoro magowie będący gejami używają kosturów, bo różdżki są zbyt pedalskie nawet dla pedałów, to kim w takim razie jest Harry Potter który dodatkowo lata na miotle.
Przed obejrzeniem filmiku myslalem ze obrzuca go jajem albo pomidorami
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów