📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
tak powstaje techno lub pop metal płynie z serca na gitare
@up
No, tak, ale, dlaczego, z, serca, nie , plyna , ci , przecinki, ?,. Ogolnie, masz, racje,.
Niech płaci czerwona hołota"
"Biały człowiek powinien pracować trzy godziny dziennie. Przecież Bóg po to stworzył inne rasy – Żydów, Cyganów, aby pracowały za niego." A.Sapkowski
No, tak, ale, dlaczego, z, serca, nie , plyna , ci , przecinki, ?,. Ogolnie, masz, racje,.
Domyślałem się jakiegoś bezeceństwa i profanacji! Aż wyłączyłem radiową Trójkę z Minimax`em i posłuchałem. Stos ci za profanację! Żartuję. Niezłe, tylko w ostatnim filmiku ten z Europe (a może z Kiss`ów?) niepotrzebnie miesza się do tych skinoli...
To jest moje przesłanie skierowane do lewicowych dziennikarzy i generalnie do całej inteligencji. Pamiętajcie, że każdy z was zapłaci za swoją nieszczerość i tchórzostwo.(...) Raz się skurwisz —kurwą zostaniesz-George Orwell
W pierwszym filmiku jakbym nergala słyszał
Poniedziałek 12 Grudnia 2011 godzina 19:02, jutro kolokwium z analizy matematycznej a ja oglądam pogo żółwi! -_-
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów