18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (5) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 13:03
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-11-16, 22:22
Wieczny skurwiel Zajączek.
m................k • 2013-06-23, 12:34
Biegnie zajączek przez las i się drze:
- Przeruchałem Lwicę! Przeruchałem Lwicę!
Na to wyskakuje lew i ostrzega:
- Jeszcze raz to krzykniesz, a odgryzę Ci łeb.
Następnego dnia zajączek znowu biegnie przez las krzycząc
- Przeleciałem Lwicę!
- Zając. - Mówi lew. - ostatnie ostrzeżenie.
Trzeciego dnia znowu zając leci
- Przeleciałem... - Nagle spostrzega lwa, który utknął między dwoma drzewami: Ratunku zając, pomóż.
Zajączek zachodzi go od tyłu i szczęśliwy drze mordę:
- Teraz to mi nikt nie uwierzy!

Bonus: moja kiblowa rozkmina: w tych kawałach zając to zawsze taki skuriwielek.
Zgłoś
Wpis zawiera treści oznaczone jako przeznaczone dla dorosłych, kontrowersyjne lub niezweryfikowane
Kliknij tutaj aby wyświetlić wpis

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
LxDead 2013-06-23, 12:52 87
Idzie zając lasem i wrzeszczy:
- Przeleciałem lwicę!…
Spotyka wilka:
- Zając, zamknij pysk, chcesz żeby lew usłyszał? Poza tym i tak ci nikt nie uwierzy.
Zając wzruszył ramionami i drze pysk dalej.
- Przeleciałem lwicę! Przeleciałem lwicę!
Spotyka niedźwiedzia:
- Zając, zamknij się bo lew usłyszy i wszyscy będziemy mieli przerąbane, jak się wkurzy! A i tak nikt Ci nie uwierzy.
Zając idzie dalej i drze się:
- Przeleciałem lwicę! Przeleciałem lwicę! Przeleciałem lwi…
Nagle zobaczył lwa. Ten wkurzony ruszył za zającem, goni go, goni. Zając wskoczył w wydrążony stary pień. Lew skoczył za nim, ale utknął. Utknął tak, że tylko tyłek mu wystaje, łeb jest w środku. Zając stanął, podszedł z tyłu do lwa, rozejrzał się w koło, rozpina rozporek i mówi:
- W to, to już k****a nikt mi nie uwierzy!
Zgłoś
ASAKKU 2013-06-23, 13:30 5
Wstawiający z samosi chyba tą wersję zajebał, więc piwo leci do @LxDead, który wrzucił oryginał.
Zgłoś
m................k 2013-06-23, 15:08
Niee, Po prostu nie pamiętałem oryginału i wrzuciłem tak jak zapamiętałem za dzieciaka ;p
Zgłoś
masterwow 2013-06-23, 18:17 1
Idzie zajączek przez las i się drze:
-pojebane misie, pojebane misie...
Nagle zajączek dostrzega że za drzewem czai się niedźwiedź, już namierza zajączka by mu sprzedać liścia, aż tu niespodzianie zajączek drze się:
-pomyliło mi się, pojebało mi się..
Zgłoś
badumbumpst 2013-06-23, 18:39 5
a ja znam taką wersję:

Standardowo: zajączek wpada do lisiej norki, patrzy, a tam 3 lisiątka przed TV.
Zajączek rozgląda się po pokoju i rzuca do dzieciaków:
-Wyrucham wam matkę!
Z kuchni (no bo skąd) wyłania się lisica z kurwicą w oczach i dawaj za zającem.
Tutaj jak zwykle bieg przełajowy po lesie, aż w końcu lisica zakleszcza się pod korzeniem.
Zając nawraca, obchodzi lisicę i z westchnieniem:
- Wiesz, w sumie to nawet mi się nie podobasz.
Rozpina rozporek i dalej mówi:
- No, ale dzieciakom obiecałem.
Zgłoś
p................d 2013-06-23, 22:53 1
Deczko długi ;_; :
Po lesie chodzą dwa niedźwiedzie szukając samicy. Oba strasznie napalone po zimowym śnie ale w okolicy nie widać nawet jednej niedźwiedzicy. Nagle jeden, kompletnie zdesperowane mówi:
-K**wa stary... Nie widzę ani jednej samicy a Je**ć mi się chce niemiłosiernie! Może byśmy razem coś tak ten... No wiesz...
Drugi misiek tak samo napalony jak i pierwszy niechętnie się zgadza i mówi:
-Dobra dobra... Ale musimy uważać żeby ten sku***el Zajączek nie zauważył bo zaraz cały las będzie wiedział.
No i dwa niedźwiadki dawaj w krzaki i jazda!
Nagle jeden z nich spostrzega Zajączka:
-Ty patrz! Zając nas widział! Dawaj za nim!
Gonią Zajączka przez las, slalom między drzewami itp itd. Nagle Zajączek dobiega do rzeki i nie mając już gdzie uciec skacze do wody.
Niedźwiedź dopada do brzegu i wpycha łapska pod wodę. Po chwili łapie za coś i wyciąga Bobra:
-Widziałeś gdzieś Zajączka?!
Na to Bóbr ze łzami w oczach:
-Utopił się Ty Jeb**y Zboczeńcu !!!
Zgłoś
ASAKKU 2013-06-24, 19:23 1
prezmond napisał/a:

Jeb**y Zboczeńcu !!!

1. Na chuj te gwiazki?
2. W oryginale było "jebany pedale".
Zgłoś
Final 2013-06-27, 8:10
LxDead napisał/a:

- W to, to już k****a nikt mi nie uwierzy!

Masz bana za cenzurę
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem