Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Wieczór kawalerski powiadasz. Zerżnęli cię koledzy w tę nową cipkę?
@Loaloa, zamknij morde i
Pomyślałem że na wieczorze kawalerskim koledzy penetrowali Ci nogę
słuchaj, to, że robił tak tobie tatuś po pijaku z kolegami to nie znaczy, że inni mają podobne zainteresowania
bo kurwa pić to trzeba umieć. Dobrze ci tak. Wspołczuje narzeczonej. Na jej miejscu bym cie kopnał w dupe
Mimo że korwin w avatarze, to popieram w pełni.
Niektórzy nie potrafią wyciągać wniosków z błędów innych ludzi, więc życie musi ich nauczyć
O kurwa człowieku gdzie takie umieralnie są, będę wiedział gdzie unikać pomocy medycznej
Wrocław
Uwierz mi że angole wcale nie są tacy zacofani.To właśnie lekarz w Polsce nie zareagował na infekcje , a że byłem na urlopie to musiałem wracać do UK i prosto z lotniska do szpitala.Szybka diagnoza -wycinamy bo może być tylko gorzej, o północy była operacja , 4 dni w szpitalu pod obserwacją i do domu.słyszę w tle że Anglia ok spoko ale jak lekarzowi w tej zacofanej przez medycynę wyspie nie powiesz i nie podasz na srebrnej tacy o co "come on" to da ci nawet 200 tabletek paracetamolu jak mojemu ojcu na raka więc walcz o swoje bo te półgłówki rozpierdalają system jak się do nich nie pizgasz.
Zaszyli chociaż czy kazali ci rozchodzić?
Za duże rany żeby szyć, miałem codziennie zmieniany opatrunek żeby zarosło samo.2 miesiące prawie się goiło
No nie wiem Twojej mamie ostatnio nie przeszkadzały , a i po wszystkim już na fajce mówiła że Twój chłopak coś narzekał że Ty golisz a i tak śmierdzi. Twój ojciec też coś wspominał o przykrym zapachu ....teraz spotyka się z Twoją siostrą.Byś chociaż wora wydepilował przed zabiegiem. A tak łoniaki ze skalpela ślizgawkę sobie zrobiły
O smrodzie nie będę wspominał.
P.S. Współczuję małżonce.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów