Oczywiście dostępność broni nie ma tu nic do rzeczy
Oczywiście dostępność broni nie ma tu nic do rzeczy
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Życie to choroba, co najszybciej zabija.Ja tam jedyny stereotyp jaki mogę potwierdzić to ze polaczki to cebulaczki, a osoby które głosowały na konfederacje często zapominają po co jest spłuczka i wyjadają to co zostawili po sobie, dlatego im śmierci z antypolskich ryjów.[/
Co ty pierdolisz śmieciu?Masz gówno pojęcia .Wierzysz w politykę i tylko chodzisz do pracy wracasz ,ruchasz swoją rękę i spuszczasz się na gnój a później płaczesz ,że dzieci nie masz
Ja tam jedyny stereotyp jaki mogę potwierdzić to ze polaczki to cebulaczki, a osoby które głosowały na konfederacje często zapominają po co jest spłuczka i wyjadają to co zostawili po sobie, dlatego im śmierci z antypolskich ryjów.
Haha z serii jestem nikim w życiu, spróbuję zabłysnąć w internecie
Marny troll...
Co do słów autora: Oczywiście dostępność broni nie ma tu nic do rzeczy
Sądzisz że gangi tam strzelają się legalnie nabytą bronią? Po to powinien być łatwy dostęp do broni jak taki nygus Cię napadnie to masz mu czym odpowiedzieć.
Zobaczycie co tam się będzie działo, jak wybory wygra Trump.
Trump wygra na pewno, moge dać sobie ręke uciąć, ludzie w USA tych których nie interesuje polityka juz zdecydowali na kogo zagłusują po manifestacjach BLM, nikt o zdrowych zmysłach nie zaglosuje na ludzi popierająćych bandytów, jestem pewien ze Trump weźmie sie za to bydło po wyborach, bo teaz nie chce psuc sobie sondaży, ale bedzie płacz lewactwa w Eu jak Trumpik wygra, juz sie nie moge doczekać ;3
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów